woensdag 3 oktober 2018

Firelux clear

Kachelbrandstof van Firelux. Bestel direct online bij De Wit! Dé kampeerwinkel van Nederland. Specialist op het gebied van kamperen, sport en outdoor. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Vanwege het extreem schone karakter is de brandstof zowel binnen als. Geschikt voor alle merken kachels. Schone petroleum in jerrycan voor alle kachels, verkrijgbaar bij meer dan 5verkooppunten in Nederland.


Bevat geen zwavel en zwavelhoudende verbindingen. Firelux kachelbrandstof is aromaat- en zwavelvrij. Schone GTL kachelbrandstof, geschikt voor alle verplaatsbare kachels.


De letters GTL staan voor Gas-to-Liquid. Gratis verzending vanaf € 7- en op werkdagen voor 12:bestel morgen in huis.

Sauberes Petroleum im Kanister für alle Heizgeräte, erhältlich bei mehr als 5Händlern in den Niederlanden. De contactgegevens worden bij de verkooppunten vermeld. Nefit thermostaat Quooker thermostaatkraan keukenkraan Douchekraan.


Wat is GTL synthetische brandstof (iso parafin)? Niet voor niets dat deze brandstof wordt aanbevolen door Zibro! Dankzij de speciale samenstelling is deze hoogwaardige brandstof vrijwel geurloos. GTL brandstof staat voor Gas To Liquid. De brandstof geeft geen geur en nagenoeg geen emissie van schadelijke stoffen.


Hierdoor ontstaat bij het aan- en uitmaken van de kachel maar ook bij de verbranding van de brandstof, minder emissie van schadelijke stoffen én minder geur. Petroleum firelux Plus liter kachelbrandstof is een zeer schone brandstof voor uw verplaatsbare kachel. Daarnaast heeft Fireflux Plus een laag aromaatgehalte waardoor u weinig geur heeft bij het aan- en uitmaken. De petroleum heeft een extreem laag aromaatgehalte, waardoor je deze brandstof niet zult ruiken. This makes your heater last much longer, and your health and the environment remain protected.


Clean heater fuels for mobile heaters. Het gebruik van de juiste brandstof is belangrijk voor de werking en levensduur van de kachel. Het is een synthetische brandstof die via het Fischer Tropsch- syntheseproces uit aardgas wordt gemaakt.

Handhevelpomp voor de firelux jerrycan zorgt ervoor dat je probleemloos en zonder knoeien je kouskachel kunt bijvullen. Deze brandstof heeft een speciale samenstelling zonder aromatische koolwaterstoffen waardoor de brandstof goed en geurloos verbrandt. Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Met de handhevelpomp kunt u eenvoudig, veilig en zonder problemen uw kachel vullen.


Hoe gebruik ik de handhevelpomp? U plaatst de handhevelpomp in de jerrycan. Het uiteinde van de flexibele slang plaatst u in het reservoir van uw kachel.


Door het ontbreken van een groot aantal schadelijke stoffen geeft deze zuivere kachelbrandstof een schonere verbranding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts