vrijdag 26 oktober 2018

Vtwonen slaapkamer

Shop Vtwonen tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Kies uit 5producten vanaf € 99.


Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging.

Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Een slaapkamer inrichten doe je zo!


Lekker slapen en uitgerust wakker worden, hangt voor een groot deel af van de indeling en inrichting van je slaapkamer. Met onze tips creëer je de beste slaapsfeer voor een goede nachtrust.

Een bed is het middelpunt in iedere slaapkamer. Slaapkamer ideeën kunnen je helpen om in een klap te weten hoe jouw slaapkamer eruit moet zien. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In vtwonen wooninspiratie staan honderden foto’s van slaapkamer interieurs. Je kunt hier heel makkelijk zoeken op woonstijl en kleur. Erg handig als jouw huis ook regelmatig een slaapkamer metamorfose ondergaat.


Maar pas op… voordat je het weet kom je een nieuwe favoriete slaapkamer tegen en kun je weer van voor af aan beginnen. Woonaccessoires vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Alles voor in en rondom huis. DIY-ideeën, wooninspiratie en ruim 45. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen.


Grootste assortiment slaapkamer inrichten. Als je verder gaat accepteer je onze cookies. Scherpe Prijzen √ Voor 15:bestel volgende werkdag in huis √ Ruim aanbod √ Deskundig advies Stylen houdt niet op bij je woonkamer, ook in de slaapkamer kun je je eigen stempel drukken op de sfeer.

Ook kun je iedere zondagavond genieten van het tv-programma vtwonen weer verliefd op je huis op SBS 6. Meubels vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je brengt hier niet alleen veelal de meeste tijd door, het is ook de plek waar je (weer) volledig tot rust komt en ontspant.


Samen met gezond eten en genoeg bewegen draagt voldoende slapen bij aan een fit en energiek leven. Kijk binnen bij de mooiste binnenkijkers van vtwonen én van vtwonen lezers. Laat je verrassen door inspirerende woonideeën, zoals een mooie woonkamer, een rustgevende slaapkamer , een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn. Hier zijn alle stijlen vertegenwoordigd: van stoer industrieel tot puur en landelijk. Met de woontestjes van vtwonen ontdek je meer over jezelf en je voorkeuren in en rondom je huis.


Welke basiskleur geef je jouw huis bijvoorbeeld. De vragen zijn prikkelen inspirerend en zetten je aan het denken. Bij iedere test krijg je een persoonlijke uitslag én tips en inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts