donderdag 11 oktober 2018

Gordijnen plooien

Bestel eenvoudig je gordijnen online bij dé gordijnen website van Nederland! Voordelig en snel in huis! Kant en klare vtwonen gordijnen. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Bekijk het gehele assortiment gordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. De voordeligste Gordijnen op maat. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Er wordt ruim stof gebruikt waardoor het gordijn mooi valt.


Deze plooien worden altijd gecombineerd met prikhaken omdat er geen ruimte is voor het instikken van haken. Omdat de plooi plat is kun je dit type plooi ook goed gebruiken op plaatsen waar je weinig ruimte hebt in het raam. ENKELE PLOOI Kiest u voor een overgordijn met een enkele plooi dan bedraagt de vloeite 8. In een meter gordijn zitten verstelbare haken van (75)mm.

De tussenliggende afstand tussen deze haken bedraagt 10cm. Er zijn verschillende manieren om gordijnen te plooien. Behalve de mate van lichtdoorlatendhei bepaalt de plooi ook hoe een gordijn valt. Soorten plooien voor gordijnen Enkele plooi. Dubbele plooi oftewel de vlinderplooi.


Dit is de populairste plooi , omdat de meeste gordijnen hier erg mooi mee vallen. De plooien in gordijnen zijn zo’n detail waar je niet bij stilstaat, maar die wel van grote invloed zijn op hoe de gordijnen hangen en wat voor sfeer het brengt in de ruimte. En wie eens gordijnen heeft aangeschaft weet dat deze vraag altijd gesteld wordt: wat voor gordijnplooi wil je?


Wieltexo heeft het grootste assortiment gordijnen van Oss en omstreken. Het kiezen van gordijnen is voor veel mensen een van de moeilijkste opdrachten bij het inrichten van hun huis. Want hoe zien de gordijnen er uiteindelijk uit in uw interieur? Deze plooi neemt minder ruimte in aan de zijkant dan een dubbele plooi. De gordijnen hangen dan gelijkmatiger.


Dus hoe hoger het gordijn , des te meer plooi er nodig is om het mooi te laten hangen. Het mooist komen kleuren en dessins tot hun recht bij een mooie plooi. De plooi die het meest gebruikt wordt is de dubbele plooi. Gordijnen hangen het mooist als je ze van plafond tot vloer laat hangen.


Plooien zorgen ervoor dat een gordijn mooi ‘valt’.

Kies voor een enkele plooi , een dubbele plooi , een driedubbele plooi of een vlinderplooi. Hoe dikker de plooi , hoe meer stof je nodig hebt. HEMA kan je precies vertellen hoeveel stof je nodig hebt bij jouw afmetingen en gewenste plooi. Bij gordijnen die op roedes met ringen hangen wordt dit vaak gebruikt omdat de plooien dan mooier in model blijven.


Gecombineerd met een dubbele plooi (retourplooi-dubbel) wordt hiervoor 2. Ruim assortiment online bestellen! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. U kunt kiezen uit transparante stoffen, dikkere gordijnstoffen en ook gevoerde gordijnen met enkele plooi. U vindt in het overzicht ook de mogelijkheid van verduisterend gevoerde gordijnen met enkele plooi.


Lees eerst de inmeetinstructies goed door. Op aanvraag leveren wij ook het gordijn enkele plooi met een retourplooi. Boven, aan de achterzijde van het gordijn vind je een label met het was- en strijkvoorschrift. Als je het gordijn volgens deze instructies behandelt, heb je lang plezier van jouw kant-en-klaar gordijn. De enkele plooi is een goede optie als je niet zo veel geld wilt uitgeven.


Koop liever te ruim dan te krap. Het schema (zie foto) geeft aan hoeveel plooiband lussen iedere plooi bevat en welke afstand je tussen de plooien onderling moet aanhouden. Zo is er verschil tussen de verschillende soorten plooien en de breedte van het gordijn waar je rekening mee moet houden en dit is vaak voor vitrage en overgordijnen nog weer anders. Dat is hier in de berekening jammer genoeg niet meegenomen.


Maar afstand tussen plooien is gemiddeld centimeter. Alle onze gordijnen zijn direct en snel geleverd uit eigen voorraad in nederland. Wij hebben veel soorten kant en klaar gordijnen , vitrage, inbetween gordijnen , embrasses en gordijnhaakjes. Met gordijnen creëer je namelijk een warme, gezellige en luxe sfeer, ongeacht welke woonstijl je ook hebt.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts