woensdag 24 oktober 2018

Muursticker groen

Goedkope groene muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 190. Stippen muurstickers passen overal.


Leuk voor de kinderkamer in Scandinavische stijl, maar ook voor de woonkamer of je eigen slaapkamer of werkkamer.

Muursticker set stippen - Groen. Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en in verschillende maten. De genoemde maat is de afmeting van het vel waarop de stippen muurstickers worden geleverd. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker.


Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen.

Stoere grote muursticker dino in mooie groentint voor de kinderkamer. Met deze muursticker dino geef je iedere muur op de kinderkamer style. Deze muurdecoratie mag op geen voetbalkamer ontbreken.


Een indrukwekkende muursticker van een groene plant in pot. Bent u een van de personen onder ons die moeite heeft met het onderhouden van al het groen in huis? Of heeft u simpelweg de ruimte niet om meet planten in huis te plaatsen? Dan is dit uw kans om een bloem in huis te plaatsen die geen ruimte in beslag neemt en niet onderhouden hoeft te. Het mooie van muurstickers is dat je met een klein accent, net even dat extra aanbrengt in de kinderkamer.


Tegenwoordig zie je veel gebruik van driehoek muurstickers of stippen muurstickers voor in de kinderkamer of babykamer. Het leuke van de muurstickers van KidZstijl is dat je kan kiezen uit een groot kleurenpalet, maar liefst kleuren! Dit verbaasde groene uiltje is van de reeks van vele gekleurde uiltjes, leuk om te combineren met de andere kleuren uiltjes. Of bestel de hele set in keer via onderstaande link, erg leuk op de muur voor wat kleur.


Een muursticker kan in de kinderkamer net de finishing touch geven! Met een kinder muursticker heb je in een paar minuten een hippe kinderkamer. Er zit gegarandeerd een sticker bij die je kindje super mooi vindt. De wolkjes, regenboog en zon zit inbegrepen bij de sticker.


Alle onderdelen zitten los op het stickervel, hierdoor kan je zelf bepalen hoe de verschillende bloempotten geplakt worden.

Stoere tipi muursticker in groen voor de baby,- en kinderkamer. Met deze tipi muursticker geef je iedere muur op de kinderkamer style. We bieden een ruim assortiment babykamer en kinderkamer muurstickers aan voor jongens en meisjes. De meest populaire muurstickers zijn vooral bomen muurstickers.


Maar ook de dieren, groeimeters, wereldkaart, Disney, ruimte en andere kleurrijke babykamer muurstickers doen het erg goed. Zo maak je in een handomdraai weer een geheel nieuwe kamer! De muurstickers zijn eenvoudig te verwijderen en laten geen resten achter. In de online shop van wall-art.


Disney, Hello Kitty, Star Wars, Maja de Bij, voetbal, de meest schattige panda’s en nog heel veel meer. In een handomdraai een nieuwe sfeer in de kinderkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts