dinsdag 2 oktober 2018

Iittala teema rood

Gratis verzending vanaf € 5-. Voor 23:Besteld = Morgen In Huis! Uur Besteld = Morgen In Huis! Kies uit 3producten vanaf € 95. Dit servies is gebaseerd op drie eenvoudige vormen: cirkel, vierkant en rechthoek.


Teema rood is een seizoensartikel.

Een veelzijdige collectie met eindeloze combinatiemogelijkheden. Functioneel, duurzaam en verfijnd. Een stuk wordt pas van jezelf door wat je ermee doet. De drinkbeker van dit Finse designermerk brengt dankzij de verschillende kleuren eindeloze combineermogelijkheden met zich mee. Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug.


Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. Het servies wordt soms hier en daar wat aangepast door huidige ontwerpers, maar het origineel van Franck blijft altijd het uitgangspunt. Zeer veelzijdig met eindeloze combinaties.


Met het essentiële design-denken wordt elk object afgeleid van drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek.

Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Transport Mok met handvat l, rood Toevoegen aan verlanglijstje. Of je nu een mok, bor of kom zoekt in.


Een mooi rood servies voor op tafel tijdens een sfeervol diner, maar ook prachtig als decoratie in uw servieskast. Verkrijgbaarheid rood servies Het Taika rood servies is een echt seizoensproduct. Het wit is er echter sinds het begin en altijd verkrijgbaar. Andere kleuren zijn het zwart en parelgrijs. Tevens is het schaaltje vervaardigd uit sterk porselein.


Hierdoor kan het zowel in de vaatwasmachine, vriezer als in de magnetron. Het glazuur op elke mok en elk bord. Deze prachtige moderne collectie is zowel duurzaam als functioneel ontwikkel waardoor het servies lang mee gaat.


Het materiaal mag in de oven, magnetron, vaatwasser en vriezer. Servies van iittala is strak vormgegeven. Ophalen in etten-leur of verzendkosten en risico van v. Iittala serviezen zijn ontworpen om te combineren. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven.

Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Waar vind ik gratis producten? Je biedt op vier bordjes, ik heb er meer staan.


Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen. De geschiedenis van Iittala.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts