dinsdag 16 oktober 2018

Fauteuil hidde

De grootste collectie fauteuils. Bekijk aanbiedingen en bestel direct online! Al jaar uw Meubelexpert. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Fauteuils online bestellen.


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Label Hidde fauteuil tot goedkoper. De fauteuil is vernoemd naar Gerards oudste kleinzoon.


In een van de unieke leersoorten uit de collective komen fauteuil en leer tot hun volledige recht. De vorm van de fauteuil heft veel weg van een baseball handschoen. Zeer mooie stoere label hidde fauteuil. Design gerard van den berg. Uitgevoerd in bruut leder.


Fauteuil hidde

We hebben de fauteuil in Bald Sprang, Indian Buffel, Bald Castanya en Yak leer uit voorraad leverbaar. De Hidde fauteuil is gemakkelijk in onderhoud. Stoffen met een schone, stoffen doek is doorgaans voldoende. De poten zijn leverbaar in het zwart of chroom. Hier te zien met stof Adore Gold 132.


Wil jij fauteuil Hidde in een andere stof dan getoond? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor de prijzen. Dit unieke ontwerp is een eyecatcher in ieder interieur.


Fauteuil hidde

Het heerlijke comfort wordt gevormd door de uitnodigende vorm van de Hidde. De kracht van het ontwerp zit in de eenvoudige vriendelijke en toch krachtige vorm. In één van de unieke leersoorten uit de collectie komen fauteuil en leer tot hun volle recht.


Een stoere fauteuil en een echte eyecatcher in uw interieur. Berden heeft de Hidde fauteuil in drie varianten uit voorraad leverbaar: Bald Castanya leer, Yak leer en Indian Buffel leer. De natuurlijke materialen vereisen zo min mogelijk onderhoud. Ruim assortiment online bestellen! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Hidde is een ontwerp van de bekende ontwerper Gerard van den Berg. Het draaibare onderstel is mogelijk in verchroomd staal of in zwart gepoedercoat staal. Voor de stoffering van de fauteuil is er keuze uit diverse stof- en ledersoorten. De zithoogte bedraagt 3cm.


Het onderstel van de Hidde is gemaakt van geborsteld chroom. In combinatie met de unieke leersoorten uit de collectie komen fauteuil en leer tot hun volle recht. Nu uit voorraad leverbaar bij Berden!


Deze stoel is gemaakt van rotan en is antiek grijs van kleur. De stoel wordt geleverd exclusief ophangmateriaal. In deze hangstoel kun je heerlijk loungen en chillen.


Dit bijzondere ontwerp komt uitgevoerd in stoer leer extra tot zijn recht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts