dinsdag 30 oktober 2018

Schutting met lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.

Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier! Het eerste wat je moet doen is de maaswijdte van je schutting nakijken. Aangezien de lamellen veel in contact komen met de buitenomgeving kijk je ook best na wat hun resistentie is.


Schutting - lamellen Onze schutting - lamellen zorgen voor een waanzinnig effect in de tuin. Stijlvolle decoratie, onderhoudsvrij en uv-werend geprint. Wij printen de foto op stroken dibond (aluminium sandwichplaat) van mm dik. We verwijderen de ruimte tussen de planken uit de foto.


Hierdoor krijg je een heel bijzonder effect. Met deze populaire set bouwt u zelf een draaibaar shutter scherm of een verstelbaar dak van uw overkapping.

Een lamellenscherm als schutting geeft nét dat beetje meer luxe aan de uitstraling van uw tuin! Ruimtelijk en afgeschermd tegelijk, bestel direct online of kom. Luminolux komt met de lamellen schutting. Deze schutting is in aluminium opgebouwd met aluminium kolommen en aluminium planken.


De aluminium planken zijn goed te combineren met helder- of met mat glas, volkern of een geperforeerde plaat. Flex Fence rvs zelfbouwpakket. Hiermee kunt u zelf bepalen hoeveel schaduw en privacy u wilt hebben. In een handomdraai draait u de lamellen open of dicht.


Het systeem kan als schutting of scheidingswand worden toegepast, maar ook als dak op een pergola bijvoorbeeld. Verstelbaar, decoratief en duurzaam. Composiet lamellen schutting. Het houtdeel zorgt voor een natuurlijke uitstraling en door het te combineren met kunststof ontstaat een sterk materiaal wat geen onderhoud nodig heeft. Met een schutting van HORNBACH scherm je niet alleen je tuin af voor nieuwsgierige blikken, maar ook zorg je ervoor dat de kinderen veilig kunnen spelen, terwijl je zelf geniet van het zonnetje.


Met het grote assortiment goedkope schuttingen van HORNBACH vind je altijd de juist schutting ! Specialistisch advies nodig? Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels.


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online.

Van hoogwaardig aluminium schuttingen in combinatie met hout-look designs of glas en lamellen. Door de hoogwaardige materialen toe te passen word de levensduur van de schuttingen aanzienlijk verlengd. Dit heeft als voordeel dat deze schuttingen weinig onderhoud behoeven. Deze Bangkirai tuinschutting van 180x180cm is uitgevoerd met verticale lamellen , waardoor uw tuin, door de aparte lichtinval, een bijzondere uitstraling krijgt. De lamellen zitten vast en zijn dus niet verstelbaar.


Het geheel is rvs geschroef waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Staal Aluminium Schutting met draaibare lamellen op maat. Tuinscherm op maat van aluminium onderzijde kan bijvoorbeeld met hardhout, vlonderplanken, composiet of bamboe of materiaal naar keuze worden gekozen. Vanwege het zeer robuuste systeem kun je meter afstand overbruggen.


De schoepen zijn gelagerd met RVS assen. Dichte, standaard schuttingen kunnen je een opgesloten gevoel geven. Wil je dat niet, maar wil je wel een erfafscheiding maken, dan heb je verschillende mogelijkheden.


Zo zijn er schermen met vaste of beweegbare lamellen. Kies je voor een schutting met beweegbare lamellen , dan kun je spelen met licht en schaduw. In ons assortiment van houten schuttingen vind je schermen van verschillende maten, designs, kleuren en houtsoorten.


Spelen met licht en schaduw. We gaan spoedig onze markt verbreden met lamellen in een composiet, dit is een goedkopere oplossing voor vooral schuttingen , muren en zonnewering voor ramen en gevels. Door de composiet kunnen we er verschillende afwerking en kleuren aan toekennen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts