dinsdag 16 oktober 2018

Workshop zierikzee

Op zoek naar workshops zierikzee? Telefoonnummer, adres en meer! Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen.

Of het nou gaat om een losse workshop , een workshopdag of om een groots evenement, de leukste workshops. Organiseer je workshop in Zierikzee op originele en betaalbare wijze! Hier vind je workshops in Zierikzee , Ouwerkerk, Nieuwerkerk, Brouwershaven, Bruinisse, etc.


Openingstijden LAAGseizoen. Bij de workshop serveren we warme of koude chocolademelk, hoe kan het ook anders ;) en je neemt natuurlijk een doos met je eigen bonbons mee naar huis. De workshop duurt ongeveer uur.


Wil je de workshop graag uitbreiden met eten dan krijg je korting!

Ontbijt € 1ipv € 150. Schatkamer- Zierikzee is een gezellige fysieke en online kook en cadeau winkel gevestigd in Zierikzee. Daarnaast geven we workshops en in ons atelier ontwerpen en maken we oa. Creatieve workshops zijn ideaal als u activiteiten zoekt voor een leuke dag met collega’s vrienden of familie.


Hierdoor zijn creatieve workshops in Zeeland ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden, bijvoorbeeld teambuilding. Maak je eigen leren tote tas. We gaan tijdens deze workshop aan de slag om je eigen leren mini wallet te maken. Deze wallet is echt super praktisch, er zit zelfs een rits in, dus ideaal voor wat kleingeld en wat pasjes. Workshop mini wallet maken van echt leer.


Pollies Kookstudio is Dé kookbeleving van Zeeland en Zuid-Holland. Wil je een kookworkshop, kookcursus, of leuk groepsuitje of gezinsuitje in Zierikzee volgen? Onze kookstudio bevindt zich vlakbij Zierikzee.


Bekijk hieronder hoe u vanuit Zierikzee bij onze locatie. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Met een zee aan mogelijkheden.

Een keuze maken is lastig en begint hier. LEREN TASSEN WORKSHOPS IN ZIERIKZEE. Boek een leer workshop en maak in een dag of een paar uur je eigen leren tas. Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, teamuitje, als kadootje voor jezelf of samen met een vriendin. In het centrum van Zierikzee zit het leeratelier van Leathers.


Tijdens het voorgesprek komen alle mogelijkheden aan bod. Het Moment Edelsmeden van Marielle Overdulve is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in Zierikzee. Haar atelier en sieradengalerie zijn daar in ondergebracht.


Vrijgezellenfeest, familiedag of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts