maandag 22 oktober 2018

Polyvine vernis

Polyvine vernis

Verzendkosten in Nederland €en vanaf €6- gratis verzonden. Als extra service zorgen wij dat bestellingen gedaan op zaterdag voor 15. Altijd aanbrengen op een volledig droge ondergrond. De verf moet absoluut droog zijn en het hout ook voor je gaat verven.


Polyvine vernis

Ultra matte look die de kleur van de verf eronder niet veranderd. Als een film laagje over de verf eronder. Polyvine vernis , beits en buitenlak beschrijving. Ook geschikt voor spatwanden. De satin verniswas geeft een warmere egg shell shine aan je werk.


Voorheen was er maar Verniswas, later kwam de matte versie. De oude versie (blauwe flessen) is nu benoemd tot Satin. Taupe verniswas met een uitstekende dekkings graad.


Deze Vernis is uniek omdat hij door zijn uitzonderlijke hechting een breed gamma van oppervlakken beschermt. Opgelet ° Altijd eerst testen op donkere kleuren ° Het gebruik van deze Vernis op acrylverf kan de onderlagen aantasten en vlekken doen ontstaan. Niet aanbrengen op niet goed uitgeharde olieverven.


Verniswas: de duurzaamheid van vernis met de uitstraling van traditionele was. Verniswas geeft een mooie kleurwaas en beschermt alle houtsoorten met een duurzame, watervaste, vlekbestendige en hittebestendige afwerking. Beschermt ook alle houtsoorten met een duurzame film tegen water en hitte. De vernis was beschermt en versterkt ook een hele reeks oppervlakken.


A unique, clear acrylic varnish that uses nano-technology to protect a wide range of decorative surfaces - paintwork, wallpaper, fabric, wood and plaster work. Is een mooie Verwas die makkelijk en snel is aan te brengen. Onderstaand zullen we de unieke eigenschappen van dit product behandelen. De extra matte vernis geeft een unieke, totaal matte afwerking en is ideaal ter afwerking en bescherming van een laag krijtverf.


Droogtijd : min - uur afhankelijk van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Waar mogelijk moet de eerste laag aangebracht worden voorafgaand aan deze vaststelling. Krijtverf afwerken met vernis , verniswas of boenwas.


Bij ons vind je alle producten voor het afwerken van meubels, vloeren en accessoires binnen en buiten. De Was beschermt en versterkt een hele reeks oppervlakken waar een traditionele eindlaag nodig is. De Vernis Was verandert het hout en geeft een antieke afwerking aan meubels.


Verschillende werkwijzen zijn mogelijk : ) Was kan dienen als patineerlaag over acryl- en kalkverven. Beschermt alle houtsoorten met een duurzame film tegen water en hitte. De ( vernis )was beschermt en versterkt een hele reeks oppervlakken (inclusief muren) waar een traditionele eindlaag nodig is. Mooi om krijtverf mee af te werken : het is nl. Verniswas beschermt alle houtsoorten en is watervast en vlekbestendig.


Deze vernis op waterbasis biedt een goede bescherming tegen vlekken, vingers, lichte slijtage en kle. POLYVINE VERNIS VOOR BUITEN HOUTWERK (vbh4) Quick view. Was watergedragen polyvine. Combineert de eigenschappen van een traditionele boenwas met deze van een vernis.


Verkrijgbaar in Wit, Gouden Den, Grijs, Taupe, Notelaar en Zwart. Vernis Was Kleurloos Transparant is verkrijgbaar in 100ml, 500ml, 1L , 4L. Voordeel is dat het ook verkrijgbaar is in kleine verpakkingen van 100ml.


Polyvine vernis

De makkelijk te verwerken hoogwaardige acrylproducten leveren wij direct uit onze ruime winkelvoorraad. We helpen je graag met goed advies! VERNIS deze afwerking biedt een zeer hoge bescherming tegen vingerafdrukken, vlekken, lichte slijtage en kleurvervaging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts