dinsdag 2 oktober 2018

Driedubbel glas prijs per m2

Driedubbel glas prijs per m2

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. De prijs van driedubbel glas voor leveren inclusief plaatsen kost zo’n 2euro per m² glasoppervlakte en dit is niet mals natuurlijk.


Prijs driedubbel glas (triple glas ). We geven graag advies en een goede prijs ! Daarom hebben we enkele soorten in ons assortiment opgenomen. Mocht u nog vragen hebben over triple of driedubbel glas neem dan gerust contact met ons op. Driedubbel glas bestaat uit glasplaten met lagen stilstaande lucht of edelgas ertussen. Ga jij ook voor driedubbel glas , maar wil je meer informatie over de prijzen? Wij geven je in dit artikel alle informatie die je nodig hebt.


Wat kost driedubbel glas ? Waar dubbel glas bestaat uit glasplaten met een laag stilstaande lucht of edelgas ertussen, is er bij driedubbel glas nog een extra glasplaat aan toegevoegd. Het gevolg is een nog beter isolerende ruit, waarmee de warmte nagenoeg perfect in huis wordt gehouden. Het klopt inderdaad dat de prijs per vierkante meter vrij behoorlijk is, maar zoals je hebt kunnen afleiden uit de bovenstaande tabel geldt dit ook voor de jaarlijkse besparing die kan worden gerealiseerd. Deze behoorlijke besparing zorgt er voor dat de terugverdientijd van je triple glas alles bij elkaar gezien zeer beperkt blijft.


Een woning met triple glas en ongeveer vierkante meter aan glas , kan per jaar €2terugverdienen op de energierekening. De glasplaten bevatten daardoor twee ruimtes met argongas en twee metalen coatings. Daardoor wordt de effectiviteit dus ook een stuk. Soort dubbel glas Gemiddelde prijs per mincl. Bij JLM glas bieden wij kwalitatief triple glas tegen een scherpe prijs.


Hiermee bespaart u dus niet alleen in de aanschaf van uw nieuwe ruiten, maar door de extreem hoge isolatiewaarde van het glas bespaart u ook nog eens op uw stookkosten. Direct driedubbel glas bestellen? De kosten voor HR glas zijn ongeveer € 2- tot € 4- per m².


Dit is alleen de prijs van het glas. Het plaatsen en eventuele toeslagen zitten niet bij deze prijs in. HR staat voor Hoog Rendementsglas. Omdat er meerdere soorten HR glas op de markt zijn, verschillen de prijzen nogal.


Als u glas van het type HR (hoogrendement) laat plaatsen, dan bespaart u gemiddeld zo’n € 18- per jaar aan stookkosten. Dit bedrag heeft u dan na ongeveer jaar terugverdiend. Dit zal naarmate het glas meer wordt besteld en geproduceerd goedkoper worden.


Driedubbel glas prijs per m2

De prijs voor regulier HR glas ligt inclusief alle kosten voor montage en dergelijke rond de €1euro per m2. Bent u benieuwd naar de kosten dubbel glas inclusief plaatsen? Voor het inhuren van een glaszetter kunt u uitgaan van prijzen rond de €5- per m2. Hierbij komen nog overige kosten, zoals voorrijkosten, van circa €1- per m2. Tel hier de prijs van de gewenste beglazing op, en u weet de totale prijs.


Dubbel glas is leverbaar in elk gewenste dikte. De buitenruit is de dikste ruit. Overige factoren die invloed hebben op de prijs van dubbelglas: de dikte van het glas en extra toepassingen, zoals een veiligheidslaag of ventilatieroosters. We hebben de gemiddelde prijzen van dubbel glas per mop een rijtje gezet voor de verschillende soorten glas. Zo heeft u gemiddeld binnen jaar dit prijsverschil al terugverdiend.


De dubbel glas prijzen die hierboven zijn genoem zijn nog exclusief de plaatsingskosten. Tel bij gelaagd glas de dikte van de glasbladen bij elkaar op, de massa van de folie is ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts