woensdag 17 oktober 2018

Snijplank met opstaande rand

De beste kwaliteit luxe snijplanken op voorraad en snel geleverd. Gemakkelijk schoon te maken. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Specialistisch advies nodig?


Snijplank met opstaande rand

Opstaande Rand - Stuks - Assorti. De complete set van snijplanken met opgebolde zijkanten. De snijplank heeft aan drie zijden een opstaande rand. Dit maakt het eenvoudiger om brood met één hand te smeren. Groenten of fruit snijden, kruiden hakken, uien snipperen, het wordt allemaal net iets leuker met een stijlvolle snijplank uit de Leo-collectie.


De opstaande rand helpt je je gesneden ingrediënten eenvoudig over te brengen naar een bord of pan. De DamPlank onderscheidt zich van andere snijplanken door de drie opstaande randen en de trapeziumvorm. Dit product is een plastic snijplank met opstaande rand. Deze is handig in gebruik wanneer je voedsel aan het snijden bent dat erg veel vocht bevat, of wanneer je een grotere hoeveelheid aan het snijden bent.


Dankzij de opstaande rand blijft alles netje op de plank liggen. Uiteraard voldoen onze snijplanken aan de laatste HACCP kleurindeling. Wij bieden u een ruim assortiment snijplanken , van diverse kleuren kunststof (hoge druk polyethyleen) met opstaande randen. De ruime plank is op twee manieren te gebruiken. Op het gladde gedeelte snijd je groente, fruit en brood.


Ook hebben deze randen een soort van trechter functie. De duurzame kunststof broodplank heeft een opstaande rand in de hoek. De broodplank heeft optioneel ook verwijderbare pinnen waarop etenswaar vastgeprikt kan worden om het vervolgens te snijden of te schaven. Bekijk ons gehele keukengerei ssortiment online.


Snijplank met opstaande rand

Bekijk wat de beste snijplanken zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. De onderkant is voorzien van anti slip nopjes en een extra rand om hem tegen het aanrechtblad aan te duwen, voor dat beetje extra houvast. De aantrekkelijke Leo snijplanken zijn echte allrounders die veilige en goede grip bieden voor veilig snijden en andere kooktaken.


Vergelijk het ruime assortiment snijplanken in alle soorten, o. Bestel gemakkelijk en snel. Op zoek naar een goede snij plank ? De multifunctionele plank fixeert voedsel, potten, flessen of schalen. De rasp, borstel en pinnen op de snijplank zorgen er voor dat u kunt snijden, raspen, schoonmaaken en schillen met één hand. Snijplanken met noppen of opstaande rand (en).


Snijplank met opstaande rand

Dan is een goede snijplank gewoon onmisbaar! Met het juiste keukenmes en een snijplank van BergHOFF zijn je groenten, vis of vlees in een mum van tijd gesneden. We beschikken bovendien over een vakkundig team dat graag met u meedenkt en adviseert in mogelijkheden. Hej Ria, wat balen dat je houten snijplank krom is getrokken! We weten niet precies wat de reden is waarom je plank krom is.


We raden je aan om met de houten snijplank en de kassabon terug te gaan naar de Klantenservicebalie van IKEA Zwolle. Ze helpen je daar graag verder. Zo is een snijplank van glas zeer hygienisch omdat hij goed schoon te maken is. Ideaal als je vaak kip of ander vlees snijdt. Glazen snijplanken zijn wel minder goed voor je keukenmessen.


Kunststof is dan een goede uitkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts