donderdag 25 oktober 2018

Ikea theedoos

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Keukengerei goedkoop online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zorg dat al je ingrediënten en etenswaren vers blijven in een van onze voedselopbergers: van voorraadpotten tot trommels.


Kom langs in de winkel of via IKEA.

In vele materialen en stijlen. Alles netjes opgeborgen en georganiseerd. Opbergboxen, opbergdozen en manden shop je op IKEA. Je fleurt er ook nog eens je interieur mee op!


Bekijk onze collectie bekers en kopjes in vele stijlen en kleuren. Kies voor een kop met schotel, glazen bekers of fijne espressokopjes. Houd je thee, koffie, pasta of granola vers met onze collectie potten en blikken.


Kies uit glazen voorraadpotten, broodtrommels of stijlvolle blikken. Voor 21:bestel is morgen in huis.

De meeste theedozen zijn gemaakt van hout in verschillende kleuren en maten, maar ze bestaan ook wel eens uit ijzer of glas. Hoewel een theedoos voornamelijk bedoeld is voor theezakjes, zijn er ook varianten te vinden waar je verse thee in kwijt kunt. Deze bestaan meestal uit losse potjes die dan weer in een standaard of doos passen. In deze theedoos kunt u alle theezakjes netjes sorteren op smaak. Deze theedoos is ideaal voor thuis of voor op kantoor.


Zo hoeft u niet meer alle theezakjes apart te bewaren, maar heeft u alles in een handige theedoos. In een theedoos berg je overzichtelijk je thee op. Zo zie je altijd welke thee je in huis hebt en kies je makkelijk een smaak naar keuze. Bij de keus voor een theedoos zit het verschil voornamelijk in materiaal en aantal vakken.


Ook heb je theedozen met een doorzichtige deksel. Door de zes vakken in de theedoos blijft de theedoos georderd en geeft het een makkelijk overzicht van de theezakjes. De Pickwick theekisten zijn de ideale manier om een divers thee aanbod te presenteren aan uw klanten en medewerkers.


Zo heeft u alles op orde en weet u altijd de theezakjes te vinden. Berg je verschillende smaken thee overzichtelijk op in een theedoos. Bij Xenos vind je verschillende uitvoeringen en dessins. Dienblad Met Lade 27X16XCm.


Theezakjes of losse theeblaadjes berg je in stijl op in een mooie theedoos. Zo'n theedoos biedt een goed overzicht, de theesmaken zijn netjes geordend en de theedoos is tegelijkertijd een leuk accessoire. Theedoos met lade 27x16xcm.

Een houten doos zorgt voor een stijlvolle presentatie van thee. De deksel is voorzien van een stoere, witte vintage print. De theedoos is voorzien van maarliefst vakken.


Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts