dinsdag 20 november 2018

Horloge reisetui

Koop je Horloge nu bij Lucardi. Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Horloge Reisetui Rond voor één horloge Neemt u vaak meerdere horloges mee op reis? Dan heeft u zeker ervaren dat het lastig kan zijn om een horloge op een handige en veilige manier te vervoeren.


Dit reisetui is hiervoor de perfecte oplossing en biedt ruimte aan één horloge tijdens uw trip.

Bestel dus veilig en snel online bij ons, voor uur besteld is zelfde werkdag verzonden! Beste forumleden, Ik ben op zoek naar een reisetui voor ongeveer horloges. Ik heb een dergelijke etui van plastic maar ik wil dus een lederen. Gisoni reisetui voor horloges. Gaat u veel op reis en wilt u uw favoriete horloges graag meenemen?


Met deze compacte reisetui is dit heel gemakkelijk. De etui biedt ruimte aan grote horloges. Ieder horloge heeft een eigen opbergvak, zodat de horloges elkaar niet kunnen beschadigen.

Een kwalitatief hoogwaardige reisetui voor horloges van het Nederlandse merk La Royale. De La Royale Viaggio kan tot horloges herbergen, gescheiden door een tussenschotje, zodat de horloges elkaar ook niet raken. In deze Reisetui kun je gemakkelijk en veilig horloges opbergen. Hij is gemaakt van kunstleder en voorzien van cremekleurige binnenvoering, afgesloten met een rits.


Geschikt voor horloges tot 50mm. Veilig en eenvoudig uw horloges meenemen op reis? Alle horloges hebben een eigen opbergvakje, zodat de horloges elkaar niet kunnen beschadigen.


Er kunnen horloges in worden opgeborgen met een maximale diameter van 60mm. Het etui voor een horloge van het Nederlandse luxe-merk Beezjoo is de ideale reisverpakking voor uw horloge , maar ook een leuk(e verpakking voor een) cadeau of een stofvrije opbergplek voor thuis. Het etui is van buiten extra stevig en gemaakt van echt leer. Hallo ik vroeg mij af of mensen hier ervaringen hebben met een reisetui om je horloges ergens mee naar toe te nemen? Zelf kwam ik dit model tegen, vraag me alleen af.


Bestel jouw horloge -accessoires online - Horloge veilig mee op reis - Horloge reisetui voor horloges donkerbruin - 24H levering via Kish. Deze mooie LA ROYALE VIAGGIO REISETUI is geschikt voor horloges tot circa mm. Er passen horloges in de horlogebox.


Bekijk alle Horlogeboxen in onze online shop. Horlogekisten - Horlogeboxen en horloge opbergsyteem koopt voor voordelig en snel op Kish. Ferocase fabriceert diversen soorten horlogekisten.

Fliex Horloge etui Reis hoes Zwart - Rits - Voor horloges. Luxe reisoplossing voor horloges. In deze stevige etui kunnen horloges worden opgeborgen. Makkelijk horloges meenemen op reis?


Deze zwarte, stylish reisetui biedt de uitkomst. De reisetui heeft vakken van elk 60mm breed. Mocht uw horloge smaller zijn, is dit geen enkel probleem. In ieder vakje vindt u een elastieken band die het horloge op haar plaats houdt.


Deze bruinlederen reisetui biedt plaats aan maximaal (grote) horloges en is voorzien van een ritssluiting. De binnenzijde is afgewerkt met leder en zacht velours. Dankzij het handzame formaat past deze reisetui uitstekend in handbagage of koffer. Naast de horloges zelf bieden wij extra accessoires aan om jouw horloge zo mooi mogelijk te houden of juist optimaal te kunnen gebruiken.


Zo kan je denken aan het aanschaffen van een horlogebox of een watchwinder. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts