vrijdag 2 november 2018

Hoge rechthoekige plantenbak

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Bloembakken online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zoek je een grote of hoge rechthoekige of ronde plantenbak voor buiten?


De keuze voor je plantenbakken hangt van een heleboel dingen af. Waarvoor gebruik je ze, hoe groot is je tuin, welke planten zet je erin? Bekijk hier op een rijtje welke keuzes er zijn, zo wordt beslissen een stuk makkelijker! Een hoge plantenbak in huis plaatsen brengt absoluut geen nadelen met zich mee maar zorgt alleen voor meer kleur en sfeer in huis.


Een goedkope hoge plantenbak aanschaffen. Voordat u overgaat tot de aanschaf van een hoge plantenbak is het belangrijk ongeveer te weten waar u deze wilt plaatsen en hoeveel ruimte u heeft.

Deze hoge plantenbak is vervaardigd uit hoogwaardig gewapend polyester en heeft een afmeting van 400x400x800mm (plantdiepte 7mm). Een rechthoekige plantenbak van fiberclay. Een optie die steeds bekender wordt is fiberclay. Uiteraard is de bekendheid niet zomaar gekomen, het is namelijk een fantastisch materiaal.


In plantenbakken en bloembakken kun je leuk planten combineren. Geef een goede bodem aan je plantenbak. Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers.


Hoge rechthoekige plantenbak van mooi pallethout 110x40x90cm. Inclusief worteldoek bekleding aan de binnenkant, dus meteen klaar voor gebruik. Plantenpotten en plantenbakken in alle soorten en maten vind je op praxis.


Ben je op zoek naar plantenpotten van metaal, keramiek, terracotta of rieten plantenpotten? Selecteer de artikelen van jouw keuze en bestel deze direct op de website. Door online te kopen profiteer je bovendien van de ene na de andere aanbieding. Koop bloembakken voor je tuin, terras of balkon, nieuw en tweedehands. Plantenbakken koop je eenvoudig online bij bol.


Diverse modellen, maten en kleuren. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Deze hoge rechthoekige plantenbak is gemaakt van kunststof, maar heeft dankzij een speciale techniek een natuurlijke look gekregen. Dankzij het materiaal polyethyleen is de hoge bloembak licht van gewicht, vorstbestendig en onbreekbaar. Onze rechthoekige polyester plantenbakken zijn van zeer hoge kwaliteit gewapend polyester. De plantenbakken zijn vorstbestendig en in vrijwel alle RAL kleuren leverbaar. Daarnaast hebben we altijd een groot aantal plantenbakken op voorraad.


Gebruikstoepassing van de rechthoekige polyester plantenbakken. Hoge smalle plantenbakken passen goed in kantoorruimtes en worden bijvoorbeeld gebruikt om werkplekken af te scheiden. Kies dan voor de optie interieurtoepassing. Om deze reden bieden wij dan ook potten en bakken in alle soorten modellen. Hoge plantenbakken , ronde plantenbakken , extra brede plantenbakken , vierkante plantenbakken en ga maar door.


Heeft u het juiste model gevonden? Cubic is een mooie serie plantenbakken welk bestaat uit zowel rechthoekige als vierkante plantenbakken die goed met elkaar te combineren zijn. En door de wielen ook nog eens gemakkelijk verplaatsbaar.


Smalle en hoge plantenbakken zijn bij uitstek geschikt om bij de ingang van een hotel, restaurant of winkel te zetten. Een hoge bloempot neemt weinig ruimte in, maar valt door de hoogte toch op. Ruime keus, Laagste prijs, jaar garantie, Gratis cadeaubon!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts