maandag 12 november 2018

Vacature architect assistent

Wij hebben leuke (bij)banen voor jou! Altijd een restaurant bij jou in de buurt. Plaats jouw cv op Monsterboard. Download de Monsterboard App en swipe gemakkelijk naar jouw volgende baan. België en in het buitenland.


Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke baan.

Als je een vacature -alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Als architect , assistent - architect of bouwkundig tekenaar maak je deel uit van een team dat projecten, ontwerpen en bouwdossiers voorbereid. Steeds met aandacht voor de vooropgestelde kwaliteitsvereisten. Het uittekenen gebeurt met CAD software, het spreekt voor zich dat deze voor jou geen onbekende programma`s zijn. Deze en andere functies vind je op Bouwvacatures.


Solliciteer nu Toon contactgegevens. Diploma assistent - architect of architect of bouwkundig tekenaar. Bij voorkeur heeft de kandidaat jaar gelijkaardige werkervaring op gedaan.


Kennis VectorWorks is een pluspunt maar geen vereiste.

Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen. Wegens onze sterke groei zijn we verhuisd naar een heel nieuw en gezellig kantoor te Roeselare heel dicht bij de autosnelweg. Als je teamwork belangrijk vindt dan ben je van harte welkom. Assistent architect jobs in december. Ontdek alle nieuwe vacatures bij onder meer: LGA Engineering,anoniem,Construction op Jobat.


Ekistic BV ontwerpt (landschap)architectuur, stedenbouw en begeleidt ruimtelijke planning. Door ons toenemend succes zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde fulltime assistent architect – bouwkundige tekenaar (min. jaar ervaring). LEVS architecten is een Amsterdams bureau met een enthousiast team van specialisten.


Ons bureau is gevestigd aan het water in het Oostelijk H. Wil je lid worden van BVA of je lidmaatschap vernieuwen? Schrijf jezelf, je bureau of vereniging in, en maak deel uit van de grootste onafhankelijke beroepsvereniging voor architecten en aanverwante beroepen. Vacature voor ( assistent )- architect. Uiteraard kan je kwalitatief werk afleveren.


Onze klanten verwachten niet minder. We zijn multidisciplinair. Dat doen we met een team van personen in een open en informele sfeer.


Om de doelgerichte en ambitieuze plannen van EGM continue tot een succes te maken, hebben we collega’s nodig die werken vanuit hun passie en uitstekende kennis en kunde. EGM architecten is één van de grootste architectenbureaus van Nederland en daar zijn we trots op!

Samen maken we EGM succesvol. Het bestaat uit zo’n praktische idealisten die elke dag weer nieuwe dingen mogelijk maken. We werken samen aan het realiseren van onze. Voorbeeld sollicitatiebrief - architect We weten hoe lastig het is om een goede sollicitatiebrief te schrijven.


Je wilt de recruiter jouw enthousiasme voor de functie overbrengen, zonder een te lang verhaal te schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts