vrijdag 23 november 2018

Ramen folie huis

Het voordeel is dat het steviger vast zit dan statische folie , en dat het niet per ongeluk loslaat als je de ramen lapt. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier! Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie.


Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken. Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren.

Dit zorgt ervoor dat u de folie snel in huis heeft. Wij hebben onze producten zo gemaakt dat alle zonwerende folie makkelijk aan te brengen is op alle soorten ramen. De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het kozijn.


Isolerende glasfolie is vooral handig als je jouw ramen niet meteen kunt of wilt vervangen. Bijvoorbeeld omdat je ergens tijdelijk woont, of als je de kozijnen nu nog niet wilt vervangen, maar over een paar jaar wel. Statische raamfolie (4) is uitermate geschikt voor het tijdelijk blinderen van ramen en ruiten. Witte statische raamfolie met print laat nog steeds veel licht door en vergroot even eens de privacy. Ook is het mogelijk om geheel of gedeeltelijk de ramen te voorzien van gewone vinyl folie (5) om de ramen te blinderen.


Ben je slechts op zoek naar licht verduisterende glasfolie, dan kan je misschien wel met zonwerende folie volstaan.

Zonnefolie heeft namelijk de eigenschap dat het de ramen iets donkerder maakt, maar het daglicht er nog wel doorheen laat komen. In principe zijn er veel mogelijkheden om de ramen wat te verduisteren. Zonwerende folie is de oplossing tegen warmte! In het voorjaar en de zomer zorgen zonlicht en UV-straling ervoor dat de ruimtes in uw huis , school of pand snel opwarmen.


De elementen van uw pand die de minste weerstand bieden, zijn de glaspartijen. Raamfolie kopen als decoratie in huis. Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven. Zonnewerende folie Hallo, Vorig jaar hadden we veel last van de warmte boven, ik ben zelfs nachten in de woonkamer gaan slapen omdat ik het boven echt niet vol kon houden.


De beste oplossing is bv een rolluik, maar ook vrij prijzig, we wonen in een huurhuis en de vraag is hoe lang we hier nog wonen. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Vandaag besteld = morgen in huis. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Badkamer Ramen Cafe Gordijnen. Plak de folie op alle ruiten in huis. Plak het folie bijvoorbeeld ook op de ramen in deuren of als decoratie op een spiegel.


Het is gemakkelijk aan te brengen omdat het statisch is.

Je hebt dus geen lijm nodig en je kunt de folie dus verwijderen zonder de ruit te beschadigen. Het raamfolie wordt dan ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld badkamerraampjes. Glasfolie is een plastic folie , gemaakt voor het aanbrengen op ramen. Om het folie aan te brengen kun je het beste een rakel met vilt gebruiken, dit helpt je er bij om het glasfolie zonder luchtbellen en krassen strak aan te brengen. Lichtdoorlatend of verduisterend.


Wij bieden meerdere soorten plakplastic voor uw ramen aan wanneer u behoefte hebt aan meer privacy in uw woonruimte of pand. Allereerst kunt u kiezen voor anti inkijk folie , deze wordt ook wel privacy folie genoemd en het resultaat lijkt na aanbrengen op een gezandstraalde ruit. Er bestaat geen beter alternatief dan raamfolie om zoveel mogelijk licht door te laten, terwijl niemand je woning zomaar kan binnenkijken. Zo geniet je van lichtinval zonder directe zonnestralen. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Welkom op de website van Glasfolie Nederland b.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts