woensdag 28 november 2018

Kasthanger babykamer

Kasthanger babykamer

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit!


Kasthanger babykamer

Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past! Wil je jouw babykamer gaan inrichten en ben je op zoek naar leuke en hippe accessoires die je zeker niet in elke babykamer tegenkomt? Dan heeft Jut en Juul precies wat je zoekt! Jut en Juul Lifestyle for Kids beschikt over een grote collectie items die perfect zijn voor de inrichting van babykamers. Heb je de uitzet voor de babykamer in huis en zoek je nog babykameraccessoires om de kamer aan te kleden?


Deur- en kasthangers zorgen voor kleine, schattige details. Speelgoed opbergers houden de kamer opgeruimd en netjes. Met een lightbox en decoratie letters geef je de babykamer een persoonlijk tintje.


Met deze stoere hanger met tractor maak je jongenskamer gezellig stoer. Hoe vrolijk zal deze olifant aan de kast of commode in een babykamer hangen? Een leuke aanvulling om een babykamer mee in te richten. Samen met onze dierenslingers maak je de kinderkamer helemaal compleet. De olifant en de oren zijn van katoen en is opgevuld met een zachte kussenvulling.


Achterkant met zacht blauw vilt. Met deze kasthangers maakt u van een eenvoudige kast in een handomdraai een leuk meubel dat helemaal in de stijl van uw babykamer past! Ook erg leuk om aan een commodeplank te hangen!


Een stoere hanger met tractor voor aan de kast of commode. Deze kasthanger combineert perfect bij de voertuigenslinger en geeft de jongenskamer een stoere look. De tractor is van katoen en is opgevuld met een zachte kussenvulling. Erg leuk en snelle aankleding is de deur- of kast hanger. Heel makkelijk overal op te hangen waar.


Bij ons vind je unieke musthave kinderkamer accessoires en babykamer accessoires! Bekende of bijzondere merken van kinderkamer accessoires en babykamer accessoires zijn o. Fleur de kinderkamer op met handige accessoires. Zo hebben we manden in verschillende prints in de collectie voor het opbergen van speelgoed en kleine losse spulletjes. Grappige boekensteunen, kasthangers , mobiels, opbergmandjes, kapstokjes en nog veel meer.


Bekijk de collectie en ontdek zelf de leukste kinderkamerdecoraties. Grootste assortiment baby kamer. Deze pin is ontdekt door Judith Geraedts. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Op zoek naar een lief cadeautje voor een lief vriendinnetje? De giraf is gemaakt van katoen en is opgevuld met een zachte kussenvulling. De kasthanger kun je ook mooi combineren met onze bijpassende slingers. Een echte babykamer is niet af zonder leuke decoratie. Ook op maat te bestellen naar je eigen wensen (kleur, afmeting en afbeelding).


Op de leuke wandplanken van Mum and Dad Factory kun je. Denk aan commodemandjes, kasthangers en mooi baby beddengoed zoals een ledikantdeken of wiegdeken. Met Muurstickers voor de kinderkamer of kinderbehang kun je de babykamer een persoonlijke tint geven. Om ook in de avond extra sfeer te creeëren of samen een boekje te lezen, kun je kiezen uit ons assortiment aan nachtlampjes.


Hip, handgemaakt en fairtrade, zijn deze prachtige verticale slingers en kasthangers van KiddyColors uit Thailand die met de Hollandse kleurentrends iedere babykamer sieren. Bijzonder mooi en met een prachtig verhaal. KiddyColors heeft voor iedere baby- en peuterkamer prachtige slingers, waaronder deze verticale snoepjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts