woensdag 4 juli 2018

Damast stof per meter

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Grote voorraad damast stoffen De Stoffenkraam heeft een grote voorraad met damast stoffen.


Hierdoor kunnen we uw bestelling snel leveren.

Bovendien kunnen stoffen op maat besteld worden, er hoeven geen afgeronde meters afgenomen te worden. U kunt tot op de gewenste centimeter afrekenen! Wij hebben damast van mooie kwaliteit, voor een aangename prijs.


De lengte die u wilt afnemen, bepaalt u zelf. U kunt een grote lap kopen, maar kunt ook een kleine lap stof bestellen op Stoffenshop. De tekening is daardoor juist vanuit een bepaalde hoek goed te zien. Wasvoorschriften damast stof.


Als je graag kostuums en elegante avondjurken wilt naaien, kunnen damast stoffen ook een goede keuze zijn.

Damast kun je wassen op maximaal. De damast is van hoogwaardige kwaliteit en gaat erg lang mee. Kan goed op hogere temperatuur gewassen worden. Buiten het kleed is de stof ook geschikt voor servetten, lopers etc.


Ideaal voor een mooi gedekte tafel. Om uw tafel helemaal perfect te maken,kies dan ook voor een molton. Met het tafellinnen van Stoffen Online heeft u altijd een perfect gedekte tafel. Verkrijgbaar per strekkende meter en het tafellinnen is geschikt voor tafelkleden, servetten, lopers.


Een hoogwaardige gemerceriseerde luxe damast katoenen tafellaken stof met een tijdloos dessin. Het gemerceriseerde laagje zorgt voor een mooie glans in de katoenstof. Tevens beschermt het de stof tegen verkleuring.


In de stof zijn kleine strikjes ingeweven in een soort. Design van gerenommeerde merken. Verkoop van stoffen , fournituren en toebehoren.


Een brede verscheidenheid aan damast per meter -opties zijn voor u beschikbaar, zoals jurk, kledingstuk en gordijn.

Ook kunt u kiezen uit brokaat stof , chenille weefsel damast per meter. Vergelijkbare zoekopdrachten voor damast stof. Resultaten van zoekmachines! Afrikaanse wax katoen lappen stof damast 4. Orgineel uit afrika was katoen. Hele lap van yart euro.


Hoogwaardige lederlook, imitatieleer isnbsp;permanent brandvertragend crib hoge slijtvasthei hoge lichtechtheid. Eenvoudig te reinigen met een vochtige doek en goed naspoelen met schoon water. Rot en schimmel vrij, bacterieweren water,bloed en urinebestendig.


In vele kleuren leverbaar. Bepaal uw eigen afname Voor het afnemen van stoffen kunt u bij het maken van uw bestelling ook tot achter de komma uw gewenste afname opgeven. Vroeger verstond men onder damast altijd een zijden stof die geweven was met die techniek, maar tegenwoordig kan damast ook gemaakt zijn van katoen, wol, linnen, halflinnen en kunstzijde.


Het Stoffenwinkeltje, voor goedkope stoffen ! Mocht u twijfelen over kwaliteit of kleur van onze stoffen of heeft u een andere vraag, stuur ons gerust een e-mail. Wilt u liever zelf komen kijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts