dinsdag 31 juli 2018

Glow in the dark plakband

Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Boek uw Hotel in Glowe online. Reserveer online, laagste prijzen.


Verpakkingsplakband nodig voor het sluiten van verpakkingen?

Verkrijgbaar vanaf rollen! Met deze glow in the dark tape vind je altijd je weg in het donker. Glow in the dark tape - tape - glow in the dark - plakband - 3M - DisQounts. Wie heeft het niet dat hij ’s nachts wakker wordt en het lichtknopje niet kan vinden.


De glow in de dark tape is een superhandige tape om belangrijke punten mee te accentueren. S nachts het licht niet kunnen vinden. Een andere mogelijke toepassing is de decoratieve functie van de plakband.

Geef je een feestje, dan maak je een mooie glow in the dark tekening. Plakband dat licht geeft in het donker. Ga lekker creatief aan de slag met de tape.


Deze zelfklevende Fotoluminescente ( glow in the dark ) tape absorbeert en slaat het licht op van elke lichtbron (natuurlijk, fluorescent, gloeilamp, halogeen enz). Ideaal om een optimale veiligheid te creeren. D eze blacklight tape licht op in het donker.


Dat is niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend handig. Zo kun je bijvoorbeeld deurposten, traptreden en trapleuningen beplakken met deze tape. Bent u creatief dan kunt u de tape ook voor hobbydoeleinde gebruiken. De afterglow van de tape beslaat maar liefst uur voordat hij weer opgeladen moet worden door licht. De tape is herbruikbaar dus na een enkel gebruik hoeft u het nog niet weg te gooien.


Dark The tot goedkoper. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zelfklevende glow in the dark tape. Absorbeert daglicht en onnatuurlijk licht en slaat dit op.

Bestaat uit één rol plakband van meter lang en 5. Tape geeft licht in het donker. De tape heeft na UV opladen een lange gloeitijd en heeft een groene neon kleur. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Breng lichtgevende accenten aan met dit glow in the dark. Deze glow in the dark sterren zijn gemakkelijk op te plakken door middel van de meegeleverde dubbelzijdig tape welke u kunt opplakken op de platte kant. Goedkope verpakkingsplakban verkrijgbaar vanaf rollen uit voorraad. Leuk om creatief mee aan de slag te gaan. Met de glow in the dark tape hoeft er geen lampje te branden en verbruik je geen energie.


Voor de tape is een niet toxisch glansmateriaal gebruikt dat langdurig meegaat en in het donker oplicht in de kleur groen. Voor het eenvoudige gebruik is het plakband zelfklevend en makkelijk te verwerken. Vind de beste selectie glow in the dark tape fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit glow in the dark tape voor de dutch luidspreker markt bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts