donderdag 12 juli 2018

Mobach schaal

Bekijk Ons Uitgebreide Aanbod! Kies uit 4producten vanaf € 45. Prachtig mobach schaaltje in nieuw staat! Zeer mooi stuk voor de verzamelaar, diameter is cm. Mobach giga grote schaal lusterglazuur.


Deze pin is ontdekt door nguyen van.

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Whether thrown on the wheel or shaped by han the glazes and the firing process ensure that each ceramic is unique.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De veiling die u bekijkt is reeds afgelopen Toon huidige veilingen Markeer dit kavel als favoriet favoriet. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

Er waren in die tijd veel fabrieken die keramiek produceerden. Deze schaal is een heel mooi voorbeel met name het glazuur is prachtig! De fabriek bestaat nu nog steeds.


Hier kun je ook je eigen verzameling plaatsen! Het ontwerpen en inrichten van bedrijven, huizen en tuinen. De schaal heeft een doorsnede van Ø 2centimeter, staat op drie bolpootjes en is centimeter hoog.


De onderzijde is glad afgewerkt met een transparante glazuur, de bovenkant is ruw. De vaas heeft een doorsnede van Ø 1centimeter, staat op drie bolpootjes en is 1centimeter hoog. Het schaaltje is in goede staat en is aan de onderkant genummerd met 26.


Eén vierkante meter, meer heb je niet nodig om je eigen groenten te kweken. Een afgedankte zandbak, een vergeten stukje siertuin, een streepje gazon of simpelweg een. Heeft u wellicht iets wat in mijn verzameling hoort? Als u een foto en de vraagprijs wilt mailen naar mijn mailadres dan reageer ik zo snel mogelijk.


Dutch studio art pottery bowl, tone luster glaze in gold and magenta. Rare art ceramic piece from Utrecht, Netherlands. On offer by SoVintastic on Etsy. Javascript is uitgeschakeld.

Door de afwerking van matbruin glazuur aan de buitenzijde en wit bruisglazuur aan de binnenzijde, oogt de set nu weer verrassend modern. Gemerkt: alleen op de onderzijde van de grote schaal met een ingedrukt merk. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.


Julien Rademaker in Accessoires, Interieur, Keramiek. Nederlandse vintage schaal van keramiek. De conditie is goed gezien de leeftij onbeschadig zie de details.


Fraai vormgegeven schaaltje met oor of blaker van Joke Stroes uit de jaren 60.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts