vrijdag 27 juli 2018

House doctor wasmand stripes

House Doctor wasmand bestel je eenvoudig online! Gratis verzonden vanaf 5-. Giga Meubel is de grootste aanbieder van industriële meubels. Bekijk ons hele assortiment. Kies uit producten vanaf € 199.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig? Creëer een visuele, harmonieuze kamer met een mix van mooie materialen, nuances en oppervlakken – delen u dit.


Deze mand met horizontale strepen in zwart wit past perfect op kot, een kinderkamer of in. Deze manden zijn lekker groot zodat er veel in past en ze hebben aan de binnenzijde een speciale coating. En extra handig zijn de hengsels aan de zijkanten.


House doctor wasmand stripes

Hij is verstevigd aan de zijkanten waardoor de waszak niet in elkaar valt als hij leeg is. De praktische handgrepen zijn niet alleen leuk om te zien, maar zorgen er tegelijk voor dat de wasmand gemakkelijk te dragen is. De speelse print geeft het geheel een frisse look! Trendy opbergzak Stripes smallkleur off-whitegemaakt van een mix van katoen en polyester met aan de binnenkant een. Voor 23:bestel morgen in huis.


De binnenkant van de wasmand is voorzien van een PE-beschermlaag en heeft handvaten. Uiteraard bepaal jij helemaal zelf waar je de mand voor gebruikt. De mand doet het ook goed als opbergmand in de woon- of kinderkamer. Deze waszak heeft twee stevige handvaten en is gemaakt van een. Of gebruik ze als mooie opbergmand in de woonkamer, hal of slaapkamer, het kan allemaal!


De wasmand is gemaakt van een katoenblend met een all over print. Je kunt de wasmanden ook voordelig per set bestellen. Hun woonaccessoires, sierkussens, meubelen en kerstdecoratie zijn lekker persoonlijk en informeel. Shop direct jouw Wasmanden!


Natuurlijk hebben wij deze manden zelf ook in gebruik want ze zijn zooo handig! Je sjouwt je was in een handomdraai in deze lichtgewicht canvas wasmand mee naar de wasmachine. Een mooie variant op de typische linnenmand. Doordat de mand een PE coating (gelamineerd aan de binnenzijde) heeft kan deze ook ideaal als waszak gebruikt worden.


House doctor wasmand stripes

Wij zijn verliefd op deze beauty, jij ook? Materiaal: stevige canvas. Wie de was ook voor je doet, met deze handige instructies krimpt geen enkel kledingstuk meer. Met deze wasmand wordt de was doen wel heel makkelijk!


Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die wel een paar wasinstructies kan gebruiken! Scandinavische pracht gecombineerd met een knusse Bohemian sfeer. Deze ideale mix zorgt voor een gebalanceerde collectie meubels en woonaccessoires die rust en harmonie brengen in je interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts