maandag 23 juli 2018

Hoogglans acrylverf

Zoek naar acryl verf op de nieuwe KensaQ. Ruim assortiment hoogglans. Verzending vanaf €in uur. Hoogglans acrylverf toon meer. Gratis verzending Adviesprijs 780.

Of u nu alkydverf of acrylverf wilt kopen, dan kunt u altijd kiezen voor hoogglans of zijdeglans. Maar wat is het verschil tussen hoogglans en zijdeglans? Tegenwoordig heb je ook nog de volledig ‘matte’ verf. ONE by Histor hoogglans lak combineert perfect met de kalkverf-uitstraling van ONE by Histor Muurverf Kalkmat.


In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. Omdat onze medewerkers ook graag met vakantie gaan, werken wij met een lagere bezetting. Bovendien is het gemakkelijk te verdunnen met water.

Verf van Sikkens, Sigma, Wijzonol en andere topmerken zijn bij ons tot wel goedkoper. Nog een voordeel is dat het veel sneller droogt. Ik ben kunstenares en bewerk schalen en doosjes o. Voorheen gebruikte ik als afwerking bootlak, maar deze vergeelde heel erg, waardoor mijn werk lelijk werd. Nu heb ik Glitsa hoogglans parketlak op waterbasis gekocht en blijkt dat bij het overlakken van mijn geschilderde objecten de onderliggende verflaag oplost. Wie vergeling van witte verf binnenshuis wil voorkomen, kan het beste geen verf op terpentinebasis gebruiken.


Gebruik daarentegen alleen verf op waterbasis ( acrylverf ). Maar let goed op met watergedragen hoogglans lakken! Hoe gek het ook klinkt: hoogglans lak bevat vaak een alkydhars bindmiddel. Hierdoor blijf je last houden van donkervergeling.


Vind acryl verf het nu op Kensaq. Bestel direct jouw hoogglans op beslist. Professionele verven op waterbasis van Sikkens, Sigma en Wijzonol tegen bodemprijzen. De verfkwast met dierenharen (meestal varkensharen) kunt u zowel voor alkydverf als voor acrylverf gebruiken.


Daarnaast zijn er ook kwasten met kunststof haren.

Deze raden wij niet aan als u gaat schilderen met alkydverf, maar zijn voornamelijk geschikt voor acrylverf. Wil je de uitstraling van olieverf nabootsen? Met de juiste technieken en toevoegingen is dit gewoon mogelijk.


Zo kun je de acrylverf dik aanbrengen, waardoor het resultaat al snel hetzelfde lijkt dan wanneer je met olieverf zou werken. Echter zal de hoogglans ontbreken en daarom kun je ervoor kiezen om deze achteraf toe te voegen. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet.


Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Het schilderen van deuren kunt u, als particulier, uitvoeren met watergedragen verf ( acrylverf ) of met synthetische verf (alkydverf). Een professionele schilder heeft de verplichting binnen te schilderen met watergedragen producten vanwege onder meer het milieu. Meer gebruikelijk is het acrylverf dik aan te brengen en lijkt het resultaat sterk op dat van olieverf. De mogelijke hoogglans van olieverf ontbreekt echter, maar die kan achteraf worden aangebracht door een glanzend vernis, of verkregen door het gebruik van een speciaal glansmedium.


Acrylverf biedt bepaalde voordelen boven olieverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts