dinsdag 24 juli 2018

Tegelstickers badkamer xenos

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Waterproof, kleurecht en heel mooi. Kleed je badkamer aan met de mooiste accessoires. Naast de gebruikelijke spullen in de badkamer kan je ook denken aan mooie manden, kunstplanten en mooie vazen. Zo kan je je basic badkamer makkelijk omtoveren tot een spa aan huis.


Tegelstickers badkamer xenos

Alsof je elke ochtend onder de douche stapt in een luxe hotel. Alles voor in de badkamer shop je op Xenos. Beplak de tegels in de badkamer met vrolijke tegelstickers , bijvoorbeeld van Xenos. Op vtwonen vind je de leukste stickers voor kids.


Een badkamer is vaak strak wit betegeld. Voor kinderen een beetje saai. Tegelstickers zijn de oplossing! Met de tegelstickers van wall-art maak je in een handomdraai iets bijzonders van je badkamer of toiletruimte. De tegelstickers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen zodat ze precies passen op jouw bestaande tegels.


Tegelstickers badkamer xenos

De muurstickers zijn vochtbestendig en de tegelstickers zijn uitermate geschikt voor de badkamer , het toilet en de keuken. Wil je de wandtegels in de badkamer , keuken of woonkamer op een leuke en zeer decoratieve manier decoreren, maar weet je niet hoe? Dit zijn stickers die speciaal gemaakt worden om op bestaande tegels te plakken.


Deze zogenaamde plaktegels zijn waterproof. Met onze tegelstickers is dit gemakkelijk en goedkoop te realiseren! De stickers worden per set van verkocht en voor €heeft u al een set van tegelstickers in huis.


Decoreren met muurstickers is ook in de badkamer mogelijk! De muurstickers van Wall-Art zijn vochtbestendig en kunnen prima geplakt worden op een muur, kast of spiegel in de badkamer. In je badkamer kom je helemaal tot rust. Bijvoorbeeld met een warme douche of in bad. Het is echt tijd voor jezelf.


En dat is extra gezellig als je badkamer helemaal persoonlijk is. Je badkamer maak je echt persoonlijk met leuke badkamerspulletjes van HEMA. Zo kun je zelf bepalen welke sfeer je wil. Bij 101woonstickers kun je kiezen uit alle kleuren van onze kleurenkaart en in elk gewenst formaat.


Kies of upload een ontwerp. Het moeizame verwijderen van oude tegels is verleden tijd geworden. In de badkamer kiezen de meeste mensen voor tegels, dat geldt zowel voor de vloer als de wanden. En tegelstickers zijn ook zéker geschikt voor de vloer én de wanden. Hieronder zien jullie de mooiste inspiratie voorbeelden van badkamers waarvan de tegels beplakt zijn met tegelstickers.


Dan hebben wij een oplossing voor je: plak er tegelstickers op. Wel is het handig om eerst te testen of je tegels geschikt zijn. Om er nog meer een geheel van te maken zette ik het afwasmiddel, handcreme en een nagelborsteltje op een klein porseleinen dienbladje. Met tegelstickers kun je voor een paar euro de keuken (of badkamer ) er heel anders uit laten zien! Ik ben erg blij met het resultaat.


Ook kunnen eigen ontwerpen bij ons worden omgezet tot tegelstickers zolang het aangeleverde ontwerp of afbeelding van hoge kwaliteit is. Onze tegelstickers zijn ontzettend veelzijdig en kunnen eventueel ook op andere plekken worden aangebracht dan alleen in de keuken of badkamer. Zolang de ondergrond de gewenste plek maar schoon en glad is.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor gamma tegelstickers. Zijn de tegels saai, oud of lelijk geworden maar vind u het opnieuw betegelen te veel werk? Dan bent u bij Stickermaster aan het juiste adres.


Decoratieve stickers voor badkamers stickers en doucheraam stickers. Wij bieden een ruime catalogus aan met stickers voor badkamer , glasstickers en muurstickers badkamer om uw badkamer persoonlijkere en unieke sfeer te geven. De badkamer zou evenveel aandacht moeten krijgen als elke andere kamer in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts