donderdag 5 juli 2018

Oude fotolijstjes

Uw Product is Altijd op Voorraad! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel! Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Oud fotolijstje met bol glas. Het is een oud lijstje, en dat is te zien, het witte randje is wat vervaagd.


Het heeft bol glas, en kan alleen hangen. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over antieke fotolijstjes te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.

Het meest algemene antieke fotolijstjes materiaal is hout. Oud doorleefd rieten mandje, fotolijstje , oude ansichtkaart. Ansichtkaart gesigneerd en met datum - 01. Vintage fotolijst bij cm.


Zie ook mijn andere oude retro fotolijstjes. Het grote lijstje heeft bol glas. Je zocht naar: oude fotolijstjes ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Mijn moeder heeft bijvoorbeeld alle kleinkinderen (op dit moment 16)met een babyfoto in een klein zilverkleurig fotolijstje bijelkaar op een oud tafeltje staan, ziet er zo leuk en lief uit! De fotolijstjes worden alleen nog via pakketpost verzonden, dit omdat ze vaak beschadigd raakten in een brievenbusdoos. Vandaag bestel morgen in huis!


Houten, kunststof en aluminium fotolijstjes voor de beste prijs. Lijsten voor je foto’s zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. Bij ons kun je terecht voor al je gewenste houten, aluminium en kunststof fotolijsten.


De sloophouten fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en modellen.

De foto geeft aan welke fotolijst je krijgt toe gezonden. Tafelzeil oude fotolijstjes. Omdat sommige fotolijstjes erg oud zijn kan het zijn dat een lipje aan de achterkant mist of een hoekje van het glas beschadigd is, als het zichtbaar is maak ik er melding van. Ook hebben deze oude lijstjes vaak wat patina of aanslag, door invloeden van buitenaf, hiermee moet rekening gehouden worden.


Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen. Kave Home set fotolijsten Kundu hout oud gemaakt. Net zoals de fotolijsten zijn ook de passe-partouts verkrijgbaar in verschillende soorten.


Hierbij mag u denken aan verschillende formaten zodat u voor ieder fotolijstje een geschikte passe-partout hebt maar ook aan verschillende kleuren, zodat ook de passe-partout helemaal aansluit bij uw foto en bijbehorende fotolijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts