vrijdag 13 juli 2018

Kalenderklok blokker

Kalenderklok blokker

Binnen uur Thuisbezorgd. Groot Assortiment - Bestel Nu! Verfraaien van uw huis met klokken. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Een kalender klok is een uitkomst voor mensen die verward zijn of slecht zicht hebben.


Dankzij de kalenderklok hebben zij een beter besef van de tijd en de dag. Dit geeft hen een gevoel van veiligheid en rust! Deze BQklok van Twemco is voor onze instelling de ideale klok. Witte analoge kalenderklok die tijd en datum weergeeft met zwarte opdruk.


Deze kalenderklok geeft naast de tij ook de dag, datum en maand aan in het Nederlands. Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt.


Een kalenderklok is een goed hulpmiddel om een beter besef te krijgen van de datum, dag én tijd. Er zijn niet alleen wandklokken met de datum, maar er zijn ook veel wekkers waarop u ook de datum kunt aflezen. Op die manier heeft u ook altijd de juiste datum bij de hand. Onze bekendste kalenderklok is toch wel de Karlsson Big Flip. Medily verkoop diverse kalenderklokken van de merken Twemco en Fysic.


Koop en verkoop kalenderklok eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Wandklokken van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Kalenderklok blokker

De kalenderklok is ideaal voor mensen met geheugenproblemen en slechtzienden! Overal bruikbaar waar een betrouwbare en duidelijke weergave van tijd en datum gewenst is. Kalenderklok van Twemco geeft tij dag en datum extra groot weer.


Bij het kopen van de kalenderklok is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Mensen die toch graag dagelijks de dag, datum en tijd willen weten. Voor mensen met dementie is het belangrijk dat de kalenderklok overzichtelijk is en extra ondersteuning biedt in het dagelijkse leven. Zwarte analoge kalenderklok met witte opdruk. Ideaal voor mensen die slecht zien.


Verkrijgbaar in wit en zwart. De klok werkt op één AA batterij (niet meegeleverd). Wilt u een dementieklok kopen? Koop bij online huishoudwinkel Blokker. En tegen de scherpste prijzen!


Wanneer u op werkdagen vóór 17. Bestelt u op een zaterdag of zondag, dan wordt de klok op de dinsdag bezorgd. Klokken koop je eenvoudig online bij bol. Mijn kleindochter van jaar is heel blij met de kalenderklok.


Het thema kalender, tij seizoenen, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts