donderdag 5 juli 2018

Qlocktwo touch

Qlocktwo touch

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. It also displays the time using a matrix of letters, spelling out the time in words. A design clock for every room.


Als Armbanduhr fürs Handgelenk. QLOCKTWO stages the moment. El reloj compacto y estético con función de alarma para la oficina, el salón y el dormitorio. El tiempo en palabras en tu muñeca.


You only need another front cover, which is available as accessory, to display the time in another language. Het frontpaneel kan extra worden bijbesteld klik hier voor meer informatie. Qlocktwo classic 45xcm.


Qlocktwo touch

Winkel in Rijswijk (zh) of bestel Online. Dit klokje geeft de tijd weer in woorden in plaats van cijfers. We kennen de klokken ook wel als de unieke woordklokken die met zinnen de tijd aan weten te geven. Elke minuten verandert de zin en elke minuut wordt aangegeven door een lichtpuntje in een van de hoeken. Plug the USB plug into the USB power supply unit.


Met woorden wordt in zinnen de tijd aangegeven. Iedere vijf minuten verandert de zin en iedere minuut word aangegeven door een lichtpuntje in een van de hoeken. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. De grootste juwelierscollectie van NL.


Voor 16:bestel morgen al in huis! Deze design tafelkok is kleiner van formaat en daarom ideaal om te plaatsen op uw tafel of bureau. Get without the ads. De voorplaat wordt op een speciale manier behandel waardoor deze roest maar na dit proces niet verder roest.


Dit roestproces gaat op een natuurlijke manier, waardoor elke klok uniek is. De metalen voorplaat, is makkelijk te wisselen met eventuele andere voorplaten. Hierdoor past de klok altijd in elk interieur. Als de klok valt, kunnen u of andere personen gewond raken of schade aan oppervlakken en voorwerpen veroorzaken. Laat onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij de dealer of fabrikant uitvoeren.


Contactgegevens: zie laatste pagina van de gebruiksaanwijzing. Garantieverlening De garantieperiode bedraagt twee jaar. Individuele letters worden aangelicht waardoor woorden worden gevormd. Deze woorden tezamen “beschrijven” het tijdstip met een interval van minuten.


Het geeft ook de tijd weer met behulp van een matrix van letters en geeft de tijd in woorden weer. Nieuw in doos qlocktwo touch. Weergave in verlichte woorden d.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts