maandag 30 juli 2018

Histor acryl zijdeglans 9010

Histor acryl zijdeglans 9010

Plastics Nederland levert en bewerkt kunststof halffabrikaten en is met ruim. Histor Zijdeglans prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Klus artikelen voor lage prijzen.


Bestel al je klus artikelen online. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De lak dekt goed en is kras- en slijtvast.


Deze lakverf heeft een droogtijd van ongeveer uur, is na uur overschilderbaar en geeft geen sterke verfgeur af. De verf is makkelijk aan te brengen en is sneldrogend. Deze zijdeglans lakverf heeft een mooie lichte glans.


Histor acryl zijdeglans 9010

In ruimtes waar weinig daglicht binnen komt (zoals het trapgat, binnenzijden van kasten, donkere nissen), is de kans groot dat je schilderwerk gaat vergelen bij gebruik van Alkyd Lak. Ideaal voor het schilderen van bijvoorbeeld de kozijnen, binnendeuren of andere houten oppervlakken. Voordeel van acrylverf is dat deze snel droogt, geurarm is en minder milieubelastend en dus ideaal voor binnen. Wil je de verf ook buiten gebruiken?


Kies dan voor extra dekkende alkydverf. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm. Geef je kozijnen, deuren en meubels een subtiel glanzend effect met de zijdeglans houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Lak Acryl Zijdeglans Subtiel glanzende lak van superieure kwaliteit voor binnen.


Histor acryl zijdeglans 9010

Vorige Artikel van Volgende. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wil jij de kozijnen, de deur of een meubel gaan lakken?


De verf voor binnenshuis heeft een mooie zachte glans, is minder milieubelastend en dekt extra goed. Ook bestand tegen krassen en slijtage. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Voor de laagste prijs op Beslist.


The Color Collection Lak Zijdeglans. Je blijft genieten van de hoge dekkracht en prachtige kleur. Perfect Base Grondverf Acryl voor hout. De histor perfect finish lak waterbasis zijdeglans is een zijdeglans lak voor gebruik binnenshuis. Deze acrylverf is dekt extra goe is supersterk en vloeit zeer goed.


Dat maakt het een perfecte lak om mee te werken en het resultaat is verbluffend! Watergedragen, dus geurarm en niet vergelend. Het voordeel van deze verf is dat het niet vergeelt bij wittinten en lichtere kleuren.


Deze verf is ideaal voor binnenshuis schilderwerk. Luchtdrogende lakverf voor binnen, op basis van een watergedragen Polyurethan-Alkydemulsie. Allemaal perfect op elkaar afgestemd.


Onze zijdeglans lak geeft je houtwerk een rustige uitstraling en camoufleert oneffenheden het best.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts