woensdag 25 juli 2018

Metalen krantenbak

Opbergers voor lage prijzen online. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak.


Als je iets anders zoekt dan een metalen of houten lectuurhouder is deze lectuurtas van pt misschien een goed idee voor je. Een metalen krantenbak met twee handgrepen bovenaan.

Bijvoorbeeld in een design lectuurbak of design krantenbak. Verschillende materialen lectuurbakken. Zo hebben we tijdschriftenbakken van (steiger)hout of metaal in verschillende kleuren van wit tot lichtbruin of donkerbruin en van grijs tot zwart. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Omschrijving: Eenvoudige maar stijlvolle zwart gelakte metalen krantenbak in de stijl van Tomado en Mategot.


Het is een heel luchtig ontwerp en zeer functioneel.

Deze lectuurrek is namelijk ook te gebruiken als side table. Staat: De krantenbak verkeert in goede vintage staat. Slingeren uw kranten altijd door het hele huis rond?


Op deze manier ontstaat een stoere uitstraling en past deze lectuurhouder gemakkelijk in ieder interieur! De unieke status die krantenbakken of tijdschriftenhouders de woonkamer hebben verworven, kan er zelfs toe leiden dat je weer een abonnement op een magazine neemt. Want een gevuld tijdschriftenrek staat niet alleen erg leuk in jouw interieur, hij nodigt ook uit om weer echt de tijd te nemen voor het lezen van jouw favoriete tijdschrift. Huis en Inrichting koop je op 2dehands!


We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Op deze pagina vergelijk je stuks direct bij webshops. Draadmetalen vintage krantenbak uit de zestiger jaren.


Open vormgeving en een hengsel aan de bovenkant. Welkom bij HM, jouw winkelbestemming voor mode online. Je hebt tegenwoordig een heleboel verschillende krantenbakken zoals design bakken van piepschuim, staande RVS lectuurbakken en kunststof of houten lectuurbakken en tijdschriftenrekken voor aan de muur.


Merken die mooie krantenbakken in de collectie hebben zijn onder andere Koziol, Blomus, Umbra en PT. Hij komt vermoedelijk uit de jaren o.

Ben je helemaal hierheen gescrolld om over krantenbak te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene krantenbak materiaal is metaal.


De bijzettafel is gemaakt van een metalen frame en een houten blad. Aan de zijkant vind je een zwarte inkeping waar je kranten en tijdschriften in kan opbergen. Hierdoor past het perfect in een industrieel interieur.


Vorige Artikel van Volgende. Vintage rieten opbergman krantenbak in metalen voet jaren in goed gebruikte staat. Krantenbak , metaal , wit.


Als u van brocant houdt dan is dit misschien iets voor uw. Sierlijke metalen krantenbak in goede staat, Afvolgen. Metalen draad mand Stevige metalen draad mand om bijv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts