dinsdag 10 juli 2018

Craquele borden

Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt! Ontdek ons unieke assortiment borden. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De lijn is verkrijbaar in het blauw en bruin.


Het servies is met de hand vervaar. De dinerborden zijn per te bestellen. Productomschrijving Bord Craquele Blauw 19. Craqueleren is een techniek om barstjes in een verflaag aan te brengen.

Wij laten je hier de verschillende effecten zien en vertellen hoe je dit aanpakt. Craquelé, craquelure of craqueleren duidt op het verschijnen van kleine scheurtjes in materialen. Het ontstaat als kunststof aan trek-drukcycli wordt onderworpen.


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Veilig achteraf betalen betaal tot dagen na aankoop. Deze borden brengen uw tafel op een hoger niveau, want het is vormgegeven in organische vormen. Op zoek naar een Ovaal Bord ? Borden koop je eenvoudig online bij bol.


Een aantal bijpassende diepe borden erbij voor een perfect gedekte tafel. Bekijk al ons servies en kies de serie die het beste bij jou past. Shop ontbijtborden online. Bekijk online het Glas- en aardewerk-assortiment van Action op Action. Bekijk alle Glas- en aardewerk-producten op de site en shop vervolgens bij de Action bij u. De rand heeft een zeer subtiel kleurverloop, in.


Dit mooie servies in blauwtinten maakt een gerecht helemaal af!

Met mooie glanslaag en licht craquele. De borden en schaaltjes zijn allemaal asymmetrisch, wat het een speels effect geeft. Echt een aanwinst op tafel, en prachtig te combineren met ons wit basis servies. Anders dan de grote, witte borden die je gewend bent in restaurants heeft dit servies een opvallend uiterlijk. Dat komt door de organische vormen en het glazuur.


Boch freres keramis fruitschaal c. In mooie staat met lichte craquele. Prachtige stevige antieke borden van De Sphinx met veldbloemen dessin en. Porselein is een Chinese uitvinding.


Het is reuk- en smaakloos en verkleurt nauwelijks, ook niet als het bijvoorbeeld enkele eeuwen in een scheepswrak op de bodem van de zee heeft gelegen. Het wordt vooral gebruikt om borden , kommen, bekers en ander vaatwerk te produceren dat dienstdoet bij het opdienen en nuttigen van voedsel en drank.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts