dinsdag 10 juli 2018

Histor beton vloerverf

Slijt- en krasvaste betonverf. Vind beton verven buiten het nu op Kensaq. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste vacaturesite voor de bouw. Een betonvloer heeft geen grondverf nodig.


Verdun de eerste laag met tot water.

Roer de verf goed door met het roerhoutje en giet wat in het verfbakje. Bevestig de verfroller op de telescoopsteel. Schilder eerst de afgeplakte randen van de te schilderen vlakken met een kwast. Geef je balkon of gestorte vloer een kleur met Perfect Base Beton - en Vloerverf van. Artikel van Volgende.


Een kleurtje erop oogt een stuk frisser. De vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Wil je een vloer verven en deze lang mooi houden?


Kies dan voor een speciale vloerverf , coating, betonverf of epoxy coating.

Doordat er veel gelopen wordt op de vloer heeft deze heel wat te verduren. Je kunt dus het beste kiezen voor een harde, robuuste lak. De vloerverf heeft een goede hechting en vloeiing, is extra dekkend en heeft een goede vulling. Klik hier voor meer details over dit product € 69. Aantal Voeg toe aan winkelwagen.


De betonlook is een heuse trend in het interieur. Met betonverf creëer je een strakke, cleane look. Betonverf kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Voor vloeren en wanden van beton of andere steenachtige (plaat)materialen.


Histor betonverf is voor vloeren en wanden van. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel. Vóór 23:bestel morgen in huis!


Histor heeft speciale trapverf en vloerverf die zeer kras- en slijtvast zijn voor een langdurig mooi resultaat. Histor Beton - en vloerverf is een goed hechtende en slijtvaste verf voor binnen en buiten. Histor Perfect Base betonverf licht grijs liter hecht goed en kan tegen een stootje.


U kunt uw balkon- of gestorte vloer gemakkelijk een kleur geven. De verf is binnen en buiten te gebruiken.

De inhoudsmaat is liter. EigenschappenGoede hechtingGemakkelijk. Het histor verfmengsysteem bidt vele kleuren aan dmv basisverfkleuren t. Naast het eigen merk van praxis sencys, biedt praxis component verf van de merken Histor en Ruwol.


Houd andersom rekening met de verschillen tussen 1-component en 2-componenten producten voor beton. Met een 2-componentenverf voor binnen zorg je voor een optimale mechanische belastbaarhei net als een paar andere voordelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts