woensdag 25 juli 2018

Haken en kleur buiten

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ze maakten prachtige sjaals en omslagdoeken, mooie picknickkleden en kussens, en wollige tassen en polswarmers. En staat helemaal in het teken van… Buiten ! Het is een erg leuk patroon om te haken en je kunt natuurlijk elke kleuren combinatie kiezen die je maar wilt.


Je kunt hem ook smaller of juist breder maken.

In dit boek vind je eigentijdse en kleurrijke accessoires om zelf te haken. Van granny squaretas tot vintage onderzetters en van pomponsjaal tot pannenlappen in retro- kleuren. Eindeloos haaksteken tellen hoeft niet meer, want elk project is voorzien van een overzichtelijk haakschema.


Ik ben zelf ook echt een buiten mens en bij het eerste zonnestraaltje ben ik daar ook te vinden. Ik vind jullie boeken, buiten de haakwerken die er in staan, prachtig om door te bladeren en inspiratie op te doen en van de vrolijke jurken die jullie dragen, wordt ik ook altijd blij! Alle projecten hebben weer de gekenmerkte kleurencombi’s voor een zonnige uitstraling.


Of haak een prachtige hangmat om heerlijk in weg te dromen!

De beschrijvingen en patronen zijn duidelijk, de projecten variëren van beginnend tot gevorderd. Maar zelfs de beginners projecten nodigen mij uit ze te maken omdat het kleurgebruik zo inspirerend is. We maakten prachtige sjaals en omslagdoeken, mooie picknickkleden en kussens, en wollige tassen en polswarmers. De boeken komen april van de drukker en wij hebben ze dan april, vers van de pers, in onze handen! Want op april geven Saskia en ik een feestje in het inspiratiecentrum van Wolplein!


Een boek vol mooie haakprojecten voor buiten …. Patroon van het zomerse gehaakte bloemen deken. Patroonbeschrijving in het Nederlands plus vele fotos om het patroon te verduidelijken. Inclusief beschrijving hoe de bloem vierkanten direct aan elkaar gehaakt kunnen worden, en met welke kleuren en materiaal deze deken zijn gehaakt. Saskia Laan en Claire Boeter zijn productieve dames!


Voor dit boek zijn Reidunn en Gerhard afgereisd naar Goedereede. Een blog over haken met haakpatronen, inspiratie, workshops. De namen van deze twee haaksters klinken inmiddels bij veel haakfans bekend in de oren. Veel plezier het weekend met de boeklancering. Had er graag bij geweest, maar is iets te ver weg.


Ben net klaar met jullie vlaggenslinger uit het boek Feest.

Na fantastische dagen op de handwerkbeurs in Zwolle, waar het over ‘Haakgeluk’ ging,. Het is geen primeur meer, maar toch ook geen oud nieuws: de cover van het boek dat ik samen met Claire maakte. We hopen jullie binnenkort van meer nieuws te kunnen voorzien, misschien een heeeel klein, piepklein voorproefje. Haken en kleur , een huis vol geluk!


Laat je inspireren door de vrolijke kleuren en mooie collectie. Een hele collectie haakwerk om buiten te gebruiken, te dragen of de tuin mee te versieren. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Clair en Saskia hebben een hele collectie haakwerk gemaakt om buiten te gebruiken, te dragen of de tuin mee te versieren.


Verkrijgbaar bij HAAK SMAKELIJK voor € 195. Ontdek ideeën over Gehaakt Kussen. Met daarin een nieuwe collectie haakwerk om buiten te dragen of om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts