donderdag 26 juli 2018

Decoratief wandrek

Het gezelligste aanbod decoratie. Maak van je huis een thuis. De laatste wandrekken trends. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.

Alle wandrekken vind je op beslist. Bestel simpel jouw rekken online. Je spullen staan mooi uitgestald in het decoratief wandrek breed 190x80x37cm. Dit decoratieve wandrek zorgt ervoor dat decoratie, zoals bijvoorbeeld planten, bloemen en fotolijstjes, mooi uitgestald kunnen worden.


Door de zwenkwieltjes is het decoratieve wandrek gemakkelijk te verplaatsen. Mooi strak wandrek om boeken en decoratieve voorwerpen in te plaatsen. Wandrek Honkytonk met hout 108cm.


Het wandrek Honkytonk heeft een eigentijdse industriële vormgeving en is makkelijk te combineren in verschillende interiuers.

De open kast is gemaakt van mat. Dit wandrek in roo geel en blauw zorgt voor een kleurrijk accent en retro touch in jouw interieur. Zoals je ziet heb je wandrekken in veel verschillende stijlen en vormen. Je kunt kiezen voor een wandrek aan de muur, waarmee je vooral een decoratief item in huis haalt, of voor een staand wandrek.


Met twee schroeven hangt u dit fraaie rek aan de muur bijzonder decoratief. Leuk om zelf in te vullen met persoonlijke accessoires! Het is een decoratief rek en biedt de mogelijkheid om er leuke accessoires of bijvoorbeeld boeken in te zetten.


Decoratief wandrek klein 89x47x37cm 59. Nieuwste rekken assortiment. Er zijn diverse varianten van wandrekken te vinden in het assortiment van Leen Bakker. Kom eens langs in een van onze winkels bij jou in de buurt of bestel je wandrek op leenbakker. Rondslingerende brieven, post, kranten en tijdschriften geef je eenvoudig een vaste plek in een decoratief wandrek.


Kies bijvoorbeeld voor een metalen wandrek , dit past goed bij een industrieel interieur. Wil je er waardevolle spullen op kwijt, bevestig het opbergrek dan hoog aan de muur. Kies uit 2producten vanaf € 150.


Met dit groen metalen wandrek Scott van het merk Woood haal je een decoratieve kast in huis!

Het wandrek is gemaakt van groen metaal en biedt plek aan leuke woonaccessoires die je graag in je interieur wil toevoegen. Je kan natuurlijk ook een paar mooie planten in decoratieve potten in het rek plaatsen. Kortom, geef jouw interieur een heel.


Ook al wordt een wandrek vaak gebruikt voor zijn functionaliteit, ook ter decoratie is een wandrek heel erg geschikt. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen. Bij Karwei vind je verschillende opbergkasten, opbergboxen en wandrekken die kwaliteit met design combineren voor een aantrekkelijke prijs!


Kwaliteit tegen de laagste prijzen. Etagère online kopen, super prijs-kwaliteitverhouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts