dinsdag 24 juli 2018

Verf kwaliteit

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies of upload een ontwerp. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ik heb jaar geleden de buitenkant van onze woning met wijzonol. Ik dacht dat het vloeibaar goud was gezien de prijs, maar ik koet zeggen het is wel kwaliteit verf.


Achter staat de hele dag de zon op het huis, maar geen barstje. Ik heb het wel gekocht bij de vakhandel en gevraagd naar speciale buitenverf. Met name bij een buiten verf -hoogglanslak, halfglans en verfbeits- is een weloverwogen keuze van belang omdat juist bij het schilderen van de buitenzijde van de woning de kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Een goede kwaliteit verf herken je namelijk direct aan de vloei: je kunt de verf vol opzetten, uitstrijken en vervolgens met rust laten.


De verf vloeit dan vanzelf tot een mooie strakke laag. Doe-het-zelvers hebben vaak de neiging om eindeloos in de verf te blijven strijken of rollen. We leggen je van de verschillende verf merken graag uit welke kwaliteit je kunt verwachten, zodat je daarmee een goede keuze maakt.


Een keuze voor kwaliteit , zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Standaard met tot korting op de gangbare prijzen, omdat we de merken zowel online als bij ons in de winkel in Akersloot kunnen aanbieden. Wanneer je op internet verf koopt krijg je daar ongeveer korting op en dan is het redelijk betaalbaar.


En ook een goede Sigma X2U Gloss voor buiten heb je dan voor iets meer dan euro per liter. Je krijgt A- kwaliteit verf voor de prijs van een B-merk verf.

Levis is niet slecht, maar qua verf vind ik ze iets minder. De primer daarentegen is best wel goed. De Boss verven zijn zeer goe de prijs is ook vrij hoog, maar toch een aanrader.


Verder heb je nog de Alphacryl Morpha en de Acryl Mat Prestige, deze worden ook relatief veel gebruikt door professionele schilders. Action verf en de prijsverschillen. Inderdaad is er een groot prijsverschil ten opzichte van de bekende kwaliteitsverf merken. Zelfs goedkoper als de bouwmarkten verfmerken zoals gamma verf of Histor verf. Om een goede hechting van de verf te verzekeren, is het nodig om het te verven oppervlak goed af te stoffen (bv. met een lichtjes vochtige doek).


Op muren en plafonds die nog nooit zijn geverf is het aangewezen om een grondlaag (primer) aan te brengen, bij voorkeur van hetzelfde merk als de verf , ofwel een eerste laag met verdunde verf. Als je verf nodig hebt, moet je met veel zaken rekening houden. Is de verf geschikt voor binnen of buiten, wat is de kleur en droogt de verf snel?


Er is ook verf die extra mat oogt, of juist meer glanst. Kijk ook goed naar de merken en prijzen van verf. Geef je favoriete kleding en stoffen een nieuwe kleur.


Aybel textielverf is van uitstekende kwaliteit en geschikt voor wasmachine en handwas. Onze verf is leverbaar in ruim kleuren. Bezoek een van onze dealers. Er zijn allerlei misverstanden over watergedragen verf. Op zich begrijpelijk, want verf op waterbasis was van een belabberde kwaliteit toen het werd geïntroduceerd.


Die tijden liggen inmiddels ver achter ons. Tot zover is dat een helder commercieel doordacht plan. Echter is er vanwege het kwaliteitsverschil wel wat onduidelijkheid bij de consument. Men associeert Sigma en Sikkens altijd met de hoogst haalbare kwaliteit verf.


De nuance die hierin aangebracht moet worden is dat de verf in de bouwmarkt wel degelijk verschilt in kwaliteit. Gamma verf is een degelijke verf en met gamma verf kun je een goed eindresultaat krijgen. Als ik vroeger gamma verf hoorde, draaide ik mij om en liep hard weg. Omdat ik als schilder altijd met andere merken schilderde zoals sikkens verf of sigma verf , wilde ik van gamma verf niets weten. Als je echt goede verf wilt hebben moet je het toch bij de speciaalzaak halen, maar daar betaal je ook voor.


Histor is volgens hem een B-merk van Sigma, maar Histor is wel goede kwaliteit verf. Alleen Sigma is nóg beter, maar danbetaal je ook zes keer zo veel. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk verf kopen. Dit kan gelukkig bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende verf aanbiedingen en verf acties of een verf aanbieding op een bepaalde verfsoort of merk.


Elke verf aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts