woensdag 21 november 2018

Roze chocolade fontein

Bij de Horeca Apparatuur Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Chocoladefontein eenvoudig bestellen op beslist. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment chocoladefonteinen.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

In dit geval dus een fruitigheid. Maar… men koppelt het direct aan de roze kleur van deze ‘speciale’ chocolade. Fruitige chocolade = roze.


Een baby shower is hot en daarom hebben wij speciaal hiervoor een gunstig voordeel arrangement gemaakt. Bij een baby shower leveren wij standaard een chocoladefontein , chocolade , dippings en bediening. Uiteraard hoort daar ook een mooie blauwe of roze kleurstof bij.


De ChocoChef zal tijdens de babyshower de fontein laten verkleuren in roze of. Roze , FEM FEM’s favoriete kleur en chocola is toch ook wel onze guilty pleasure.

Een combinatie van deze twee favorieten uit ons leven doet ons watertanden bij de gedachte. Gisteren is deze zachtroze chocolade gepresenteerd in Shanghai. De chocola is volledig zonder kleur- en smaakstoffen gemaakt. Bekijk het bord chocolade fontein van bezdil op Pinterest. Met de kleurstoffen van Sephra en Callebaut geeft u (witte) chocolade een leuke.


Callebaut chocolade voor een hoogwaardige chocoladefontein Wij dragen bij ChocoXL kwaliteit hoog in het vaandel. Op zoek naar smeltchocolade? Bestel het makkelijk en snel bij Albert Heijn Grootste assortiment Thuisbezorgd tot in de keuken. Heerlijk, een chocoladefontein ! Maar welke chocolade gebruik je hiervoor? Je kent ze vast wel, de feestelijke chocoladefonteinen waarmee je allerlei lekkers kunt laten overstromen met gesmolten chocolade.


Niet alle soorten zijn geschikt voor dit apparaat. Daarom wat tips voor het gebruik van een chocoladefontein. De nieuwe chocolade heeft de naam ‘ruby’ gekregen, naar de cacaoboon die gebruikt wordt om de chocolade te maken. Er zijn geen kleur- of smaakstoffen aan de chocolade toegevoeg zegt de grootste chocolademaker ter wereld.


De fruitige smaak en roze kleur zitten van nature in de cacaobonen. Geniet van een heerlijke chocolade fontein en dip tijdens het kletsen heerlijke hapjes door je favoriete chocolade !

Je hebt keus uit verschillende smaken chocolade : witte chocolade , pure chocolade , roze Ruby Chocolate of Nutella. Barry Callebaut, het Zwitserse bedrijf dat met deze chocolade is gekomen, maakt chocolade die wordt gebruikt in producten als Mars en Nestlé. Waarom wordt de roze chocolade nu pas geïntroduceerd? VerrassendCuliniar is de cateraar voor het huren van een chocoladefontijn in zwolle, overijssel en gelderland.


Laat uw gasten genieten van een heerlijke. De retro chocolade Fonduepan van Ariete is een echte feestganger. Met zijn mooie jaren design in glossy rode kleur en indrukwekkende chocoladeshow, hoort hij thuis in het middelpunt van elk feest of diner. Hier vindt u een overzicht van de meest gebruikte chocolade die geschikt is voor onze fonteinen.


Voor een overzicht kijkt op de website van Callebaut of Sephra of. Het is ook mogelijk om uw chocolade een andere kleur te geven, bijvoorbeeld roze of paars. Vrijwel alle kleuren zijn mogelijk.


Eén en al chocolade , wie zegt daar nou nee tegen? In deze chocolade fantasie box zitten enkel donuts met een chocolade dip, perfect om te delen met chocolade liefhebbers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts