dinsdag 11 september 2018

Draaistang

Zoekt u vervangende onderdelen voor uw handbediende zonwering? Of het nu een zonnescherm, rolluik of screen betreft, Aluparts heeft het vervangende onderdeel in huis. Traditionele zonwering wordt vaak bediend middels de bekende optrekband en bandopwinder.


Ook een bediening met draaistang is mogelijk. Koop en verkoop draaistang eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Hierdoor kunt u voor topkwaliteit en de beste service terecht bij Sunstyle. Niet geschikt voor een rond oog windwerk, zoals een Geiger oog. Kies dan voor een draaistang Geiger. De maat die wordt aangegeven is de maat van top tot einde stang, dus de gehele stangmaat.


Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Ook voor producten als een zonnescherm slinger en zonnescherm katrol bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u bij ons verschillende muurklemmen vinden waarmee u uw draaistang tegen de muur kunt klemmen.

Ook kunt u verschillende ‘ogen’ bestellen ter vervanging van een versleten of kapot oog van een oogwindwerk! Bestel uw nieuwe draaistang bij de Zonnerij! Bij de Zonnerij bestelt u dus heel gemakkelijk en snel uw nieuwe draaistang ! Het draaistang slot komt vaak voor in caravans en campers. Er loopt een stang doorheen die zowel aan de boven als onderkant voorzien is van een extra slothaak. Het slot wordt geleverd exclusief de draaistang.


Handbedieningen bestelt u snel en voordelig bij Sunstyle Zonwering, plaats het product in uw winkelwagen om dit product te bestellen. Hang de draaistang in de haak. Het scherm kan indien gewenst nog iets naar boven of beneden af worden gesteld. Kniekoppeling met draaistang binnen bediening. Note : Bekijk vooraf aan bestelling goed welke haak u nodig heeft, er zijn nml twee verschillende met een punt en met een bolling.


Tevens zijn er diverse maten verkrijgbaar. Meet uw oude draaistang op, of meet de hoogte van oog tot aan de hoogte waar u wenst de draaihandeling uit te voeren. Metalen slinger voor handbediende zonwering, met haak. Hier was het oogje gebroken, dat aan het uiteinde van de draaistang (beiden plastic) zit.


Even langs de winkel gereden en met een nieuw oogje weer naar huis. Thuis de stang weer aan de luxaflex vastgemaakt en alles was weer in orde. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.

Skip to the beginning of the images gallery. Gebruik het Leifheit grondanker met draaistang voor gemakkelijk en snel opzetten van je droogmolen. Alle Leifheit droogmolens passen in het grondanker, evenals vrijwel alle gangbare droogmolens en parasols met een standbuisdiameter van mm. Draaistang Tbv Wielmoersleutel.


Het grondanker zorgt voor stabiliteit. Bereken de prijsdoor op de regel te klikken. TAFELCONTACTDOOS 4-VOUDIG 1. M -ELEKTRA EB4S-G SCHAKELAAR. Voor andere maten zie foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts