vrijdag 28 september 2018

Gordijnen voor roede

Bestel Gordijnen online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99. Bekijk de populairste artikelen.

Al verkrijgbaar vanaf €40. Of bezoek één van onze winkels. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Eenvoudig en snel te installeren met de meegeleverde in de dag steunen, plafondsteunen of wandsteunen. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig.


En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.

Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. U completeert uw gordijnroede met eindknoppen naar smaak en u kunt kiezen voor de bevestiging van de roedes uit wandsteunen, wandrozetten of plafondsteunen. Uw gordijnen komen met goede kwaliteit gordijnringen of insteekhaken beter tot hun recht. Ze kunnen door middel van embrassehaken in een mooie boog stijlvol naar de muur worden gebracht.


Een roede hang je op aan de muur voor het kozijn of aan het plafond. Als je roedes aan de wand wilt bevestigen, heb je ook steuntjes nodig waar de roede op ligt. Bevestig eerst de steunen. Daarna kun je de gordijnen met lussen of ringen over de roede schuiven en vervolgens de roede op de steunen laten rusten.


De stof is soepel en de voor en achterkant hebben dezelfde afwerking en uitstraling. Het gordijn is rondom omgezoomd en voorzien van een plooiband. De gordijnen zijn kant en klaar en kunnen direct aan een roede of stang gehangen worden of met gordijnhaken (niet meegeleverd) aan een railsysteem. Gordijnrails, gordijnroedes, gordijnstangen: je vindt het allemaal bij GAMMA.


Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn.


Antiek Zwart en Antiek IJzer zijn de favoriete kleuren uit deze roede -serie.

Voor de roedes in Messing en roedes in de kleur Brons is een eigen pagina beschikbaar. Makkelijk de juiste gordijnroe kiezen bij de gordijnen. De Houten gordijnroedes zijn er in vele nieuwe kleuren. Mét of zonder gordijnringen te bestellen. Koperen roede voor wandkleed of gordijn.


Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn , de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.


Om je gordijnen netjes op te hangen heb je gordijn roedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


We hebben accessoires als hoeken, ringen en klemmen waarmee het ophangen van je gordijnen een fluitje van een cent is. Als je bijvoorbeeld voor gordijnrails kiest in combinatie met gordijnhaken en je gordijnen zijn dicht, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails. Dit ziet er mooi en strak uit, maar als je je gordijnen open hebt, dan zie je de gordijnrail wel zitten. Een verhaal apart en bijzonder fraai zijn de Wave railroedes, die in combinatie met de speciale Wave runners uw gordijnen , vitrages of inbetweens fantastisch tot hun recht laten komen. De gordijnen glijden soepel en geruisloos over de rail, ook als die een gebogen vorm heeft.


Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat! Kiezen tussen soorten gordijnrails of roedes.


Gordijnen kunt u op verschillende manieren ophangen, namelijk aan een gordijnrail, gordijnroede met ringen of railroede. Aan de bovenkant van het kant en klare gordijn zit een plooiban waarmee je zelf eenvoudig, door middel van een koor het gordijn kunt rimpelen of verwerken in enkele plooien. Met plooibandhaken kun je het gordijn bevestigen aan een rail of aan een roede met ringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts