dinsdag 18 september 2018

Draadmand kwantum

Opbergmanden, zoals rieten manden, draadmanden en gevlochten of kunststof manden zijn veelzijdig en ideaal om je spullen mooi op te bergen. Altijd voor de laagste prijs Gebruik een leuke mand in de woonkamer of zet hem op je bureau en doe er kleine spulletjes in. Voor iedere wens is er wel een opbergmand. Draadmand Stapelbaar Zwart kopen?


Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum , daar woon je beter van!

IKEA - KOMPLEMENT, Metalen draadmand met uittrekrail, wit, Gratis jaar garantie. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden. Verkrijgbaar in meerdere breedtes.


Doordat draadmanden zo veelzijdig zijn hebben ze veel verschillende functies binnen het interieur. Een draadmand is perfect als opberger voor kussens, plaids en dekens in huis. Je hebt zo alles bij elkaar liggen en het ziet er ook nog eens sfeervol uit. Lage voorkant voor eenvoudig in- en uitruimen.


Perfect voor het opbergen van pannen, koekenpannen en voorraaddozen.

Zo berg je alles netjes op en ben je nooit meer iets kwijt. Naast de praktische aspecten, mogen de opbergdozen en opbergmanden van KARWEI ook gezien worden. Voeg bijvoorbeeld direct sfeer toe aan je interieur met leuke rieten mandjes. Of zet een koperen draadmand in de hoek met een mooi plaid erin. Tenslotte hebben we ook kunststof opbergdozen.


Maximale draagkracht kg. Met bijzettafeltjes kun je echt alle kanten op. Je kunt ze gebruiken voor de sier, als bijzettafel of zelfs als nachtkastje.


Meerdere soorten en stijlen bijzettafeltjes met elkaar combineren staat bovendien erg leuk in je zithoek. Manden heb je nooit genoeg! Deze leuke opbergers vind je bij Leen Bakker in vele soorten en maten.


Ook een opbergmand koop je online in onze webshop! JYSK heeft een breed assortiment opbergmanden, rieten manden, draadmanden , rolbakken, opbergdozen en opbergboxen. Berg kleding of speelgoed op in onze afsluitbare opbergboxen of rolbakken, leg je tijdschriften in een stijlvolle draadmand of gebruik een trendy rieten mand als bloempot voor je planten. Waar een mand eerder vooral functioneel diende om iets op te bergen, dienen ze nu steeds vaker als decoratie stuk.


De draadmand behoort tot een van de hipste Scandinavische woontrends van dit moment. Zo mag ook deze ruime draadmand absoluut gezien worden in uw interieur! Zet de mand bijvoorbeeld naast uw haar gevuld met haardhout.

Vind draadmanden kast op Marktplaats. Dit leuke draadmandje bestaat uit gedraaide en geknoopte metalen draden. Ze zijn gekleur zodat de onderkant van de draadmand oranje is en langzaam overloopt naar zwart. Een prachtig draadmandje , dat goed past in de Scandinavische, klassieke of landelijke woonstijl. Deze draadmand is verkrijgbaar bij Vtwonen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor draadmand met deksel. Info over draadmand met deksel. Bijzettafels zijn overal inzetbaar.


Zet er eentje naast je bank of gebruik er meerdere om je salontafel te vervangen. Bekijk en kies jouw favo bijzettafel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts