dinsdag 25 september 2018

Hippe keukenschort

Kom naar de Horeca Kleding Koning. XXL Korting - Alles op Voorraad! Zeer uitgebreid assortiment keukenschorten. Topmerken zoals DDDD De Witte Lietaer en Elias. Vandaag bestel snel in huis.

De voordeligste online Drogist. Design je persoonlijke Shorten! Hippe schorten voor groot en klein. De online winkel biedt een collectie keukenschorten voor iedere smaak en stijl.


Elke hippe schort wordt met de hand gemaakt, dus 1 origineel vakwerk. Een stoere stonewashed keukenschort van KOOK. Verkrijgbaar in kleuren.

Een keukenschort van leer, echt waar…een hele toffe schort voor stoere mannen en vrouwen. Een hippe en kleurige schort van Ferm Living met hun bekende Triangle motief. Amazing designer Pastoral Toile screen print in Lavender on Ivory colored medium weight linen-like cotton. This lovely vintage-looking apron may very likely become a. Wij verzenden nog op dezelfde dag als jij je bestelling op een werkdag vóór 14. Maak het leuker met een keukenschort met naam!


Makkelijk te gebruiken en van een zeer goede kwaliteit. Keukenschort bedrukt met eigen naam. Saat jou prins of prinses ook graag in de keuken? Dan kan een gepersonaliseerde schort niet missen.


Voor jezelf of als cadeau voor die ene keukenprinses. Ontwerp je eigen keukenschort : altijd uniek! Koken wordt nog leuker als je een leuke, mooie of hippe keukenschort aan hebt. Bij elk gerecht past wel een keukenschort. Bekijk hier de leukste en stijvolste.


Ontdek wat onze beste schorten zijn voor een geslaagd diner.

Dit mooie keukenschort van Jamie Oliver is gemaakt van katoen en voor iedereen die van koken houdt! Prachtig schort met de Engelse vlag. Eén maat en een verstelbare nekband dus past iedereen. Je kunt deze keukenschorten kopen in allerlei thema’s en kleuren.


De vaal groene kleur in combinatie met industriële belettering geeft. Perfect wanneer u gasten hebt en nog even de keuken in wilt duiken. Met dit hippe keukenschort houdt u alles netjes schoon! Het schort heeft een zachtroze kleur en is vast te binden achter op de rug. Op de voorzijde bevinden zich twee zakken waar u bijvoorbeeld uw telefoon of keukenmateriaal kunt stoppen.


Of je nou een prachtige keuken hebt, of het moet doen met een drie-pits gasstelletje in een studentenhuis, een keukenschort is altijd handig om te hebben, en dus om kado te geven. Spetters en wat geknoei hier en daar kan geen kwaad met een schort. Een mooie schort voor de echte keuken prins of keukenprinses.


Welk schort je kiest, hangt af van wat je zoekt. Bij HEMA hebben we voor iedere thuiskok een passend schort, voor jong en oud. Je vindt bij HEMA keukenschorts in verschillende kleuren en dessins.


Een schort is praktisch en mag bovendien ook best gezien worden in de keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts