dinsdag 25 september 2018

F510 artifort

F510 artifort

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Nú moderne bankstellen van stof! Royaal, uitnodigend en comfortabel.


F510 artifort

Zo’n klassieker hoort in onze collectie en daarom nog steeds verkrijgbaar in vele varianten. The shell is large enough to curl up in and is the paragon of his philosophy that “the chair should focus on the person, and not the other way around. Vraag naar de voorwaarden.


De vormgeving baseerde hij op een schelp van vormhout die een dusdanige afmeting heeft, dat elke persoon er fantastisch in kan wegkruipen. Het model is ontworpen door designer Geoffrey D. Harcourt RDI onderscheidde zichzelf met deze serie draaifauteuils door de comfortabele vorm en opvallende stoffering. Zo goed als nieuw Ophalen. De serie draaifauteuils bestaat uit verschillende varianten, waarbij het verschil zichtbaar wordt in de stoffering.


Harcourt, opgeleid aan The Royal College of Art in Londen, een reeks schitterende draaifauteuils. De draaibare fauteuil is leverbaar met een trompet- of kruisvoet en tevens uit te voeren met een schommelonderstel. Art en comfort is waar dit wereldberoemde merk voor staat. Tijdloos design door ontwerpers zoals Pierre Paulin en Geoffrey Harcourt. Aangeboden artifort f5fauteuil en voeten bank, trompet voeten zijn in zeer goede staat.


Vulling rug onderste gedeelte moet gere. Beschikbaar in uitvoering van stof Amdal 180. Artifort Mare zits banken. Dit zijn zeer comfortabele fauteuils, ontworpen door Geoffrey D. Vorige Artikel van Volgende. Deze comfortabele fauteuil is een exclusief ontwerp van Geoffrey Harvourt.


Een echte favoriet onder interieurs van woonliefhebbers. De draaifauteuil heeft een zitschelp waar je heerlijk in weg kunt kruipen en is voorzien van een metalen trompvoet. Harcourt ontwerpt in eerste instantie vooral zitmeubelen voor ontvangstruimtes.


F5-F511-F5Geoffrey D. This chair originally designed for public spaces, became quickly a famous piece of private interiors for its comfort and beauty. De Eames Lounge Chair is misschien wel de meest iconische fauteuil die bestaat. De stoel is heel flexibel en draaibaar.


Topdesign van topkwaliteit. Voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. First the person, then the chair. De serie beslaat een heel scala aan varianten, waarbij het onderscheid zit in de stoffering. Daarnaast heeft deze variant een hoge rugleuning.


Het idee voor de F5fauteuil ontstond doordat de vriendin van de ontwerper zich graag opkrulde in kleermakerszit. De schelp is groot genoeg om heerlijk. Het schijf onderstel is uitgevoerd in poedercoating. Er is ook een bijpassend poef leverbaar P510.


F510 artifort

U kunt ons een foto laten zien, die u ons gewoon per e-mail kunt sturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts