vrijdag 28 september 2018

Pip studio taartplateau

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Ruime keus PiP Studio Beddengoed. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Pip studio taartplateau

Romantische Markenartikel von PiP Studio. Bademode, Bettwäsche und Homewear! Dit grote taartplateau is volledig gedecoreerd met ons romantische Rose dessin, dat tot in de details is uitgewerkt met onder andere een goudkleurige vogels en Pip -logo. Langs de randen is het versierd met de bekende rood-witte streep en gouden details.


Ons taartplateau is gemaakt van hoogwaardig porselein en rijkelijk versierd met fruitige Cherry illustratie. Dan haal je jouw gebaksbestek natuurlijk bij Pip ! Kijk eens bij onze Blushing Birds collectie voor gebaksvorkjes in verschillende kleuren. Of vul jouw servies aan met taartscheppen uit de Pip Royal White collectie. Maak jouw servies compleet met de bijpassende theelepeltjes. Het plateau is voorzien van frisse kleuren, een bloemenprint en gouden randjes.


Pip studio taartplateau

De golvende vorm geeft het exemplaar uit de Royal collectie een klassiek uiterlijk. Combineer het taartplateau met het taartbestek en -servies uit. Het taartplateau heeft een iets opstaande rand. Werp dan gauw een blik op ons ruimte assortiment met taartplateau ’s voor de hobby- en professionele taartenbakker. Wij hebben een taartplateau voor iedere bakfanaat!


Een taartplateau is niet alleen mooi voor het oog, maar is ook erg functioneel. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Het kleurrijke Hummingbirds dessin maakt van dit ovale taartplateau een echte eye-catcher.


Dankzij de kermerkende rood-witte streep met gouden details langs de ran gaat het perfect samen met alle andere items uit onze Floral collectie. Abrikozenvlaai, appeltaart of een heerlijke cheesecake, serveer alle taarten in stijl met dit Royal taartplateau van PiP Studio. Het taartplateau heeft een fraai design en is gemaakt van hoogwaardig porselein.


Prachtig sierkussen van PiP Studio met vrolijk bloemendessin. Dit Floral Fantasy sierkussen is rechthoekig en versierd met de mooiste bloemen op een ecru gekleurde achtergrond. De tijk van dit sierkussen is gemaakt van 1 zachte perkal katoen. Geef met dit trendy taartplateau uit de PiP Studio Blushing Birds servieslijn je feestje een tropisch tintje.


De kleurrijke print met bloemen en vogels trekt meteen de aandacht van je gasten. Pip Studio bij Smulderstextiel. Taart serveren wordt nog leuker. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij.


De taartschaal met het Big Flower dessin maakt deel uit van het Floral servies. De schaal is voorzien van. Een vereiste aan een taart moet zijn dat hij lekker groot is.


De moeite die je voor een zelfgebakken taart hebt gedaan, wordt bekroond door het te presenteren op een bijpassende taartplateau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts