vrijdag 21 september 2018

Hoge plinten leggen

Eigen Montageteam mogelijk. In heel Nederland hebben wij een netwerk van erkende vakmannen. Zelf hoge plinten te plaatsen? Plinten tegen de laagste prijzen. Hoge plinten of plakplinten kopen?


Dat doet u online bij de legexpress. Heb je net een nieuwe vloer gelegd of ligt deze al een tijdje? Werk je vloer mooi af door plinten te leggen langs de kanten. Dit is een hele makkelijke klus die je binnen een korte tijd helemaal zelf kunt doen. Bekijk dit Karwei stappenplan en ontdek hoe je een hoge MFD plint met plint -pluggen legt en plakplinten plaatst.


Bij het plaatsen van deze plinten moet je heel nauwkeurig werken, zorg voor een goede afkortzaag met scherp blad. Begin met het onder verstek zagen van een binnenhoek. Breng een montage kit met hoge aanvangskracht aan op de achterzijde van de plint.


Plaats de plint tegen de wand en druk deze goed aan. Wil je een wat stijlvollere plint , dan ga je voor nummer 2: de hoge MDF plint. Zorg ervoor dat hij blijft zitten. Deze plint moet op maat worden gezaagd met een zaag en verstekbak. Gelukkig is het niet moeilijk en is het hout best zacht.


Vervolgens schroef je kleine pluggen in de muur, waar je de plint op kunt zetten. Door plinten te laten leggen kunt u uw vloer een net uiterlijk geven en een vloeibare overgang creëren tussen de rand van de vloerbekleding en de muur. U kunt de plinten zelf installeren, of u kunt dit laten doen door het bedrijf die uw vloer ook legt. Een hoge plint benadrukt bepaalde elementen van een kamer zoals de hoogte en de lengte maar ook uw vloer komt beter tot zijn recht.


Met het design van de plint kunt u tevens de unieke stijl van uw interieur benadrukken. Hieronder wordt uitgelegd hoe u zelf de plinten kunt aanbrengen en hebben wij tevens een instructievideo geplaatst waarin uitleg wordt gegeven hoe u zelf plinten met een kliksysteem kunt plaatsen. Het plaatsen van de plinten is de laatste fase in het laminaatvloer leggen of parketvloer leggen.


De leverancier van MDF plinten inclusief montage. Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Wij leveren en monteren MDF- plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden. In Nederland en Belgie zijn er veel doe-het-zelvers actief.


Hoge plinten leggen

De meeste mensen vinden het leuk om in eigen huis te klussen, waaronder ook het zelf leggen van een houten- of tegelvloer. Bij vloeren horen ook plinten. Orders vóór 16:uur Besteld is morgen in Huis. Kies de gewenste plinten in onze webshop. Of kies voor een pvc vloer plus het compleet leggen van de vloer: All-inclusive.


Wij zorgen voor een nette afwerking van de vloeren die we leggen. Met hoge MDF plinten , beschikbaar in of 12cm hoogte. Een veel gehoorde kreet is dan ook: ‘Ooh, dat doen we wel als we er eenmaal wonen’.


Hoge plinten leggen

De praktijk leert echter dat ‘eenmaal’ synoniem staat voor nooit meer. De keuze voor een plint is afhankelijk van de soort vloer, maar ook van jouw smaak en stijl. In ons aanbod vind je stijlvolle en decoratieve hoge plinten die een perfecte verbinding vormen tussen de wand en de vloer.


Helemaal gemakkelijk wanneer je de vloer, de ondervloer en de plinten allemaal tegelijk bestelt, want we bezorgen al je online aankopen netjes bij je thuis. Zo hoef je niet te sjouwen met zware spullen. Advies over plinten leggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts