donderdag 20 september 2018

Sissy boy woonaccessoires

Nu goedkoop dagen naar Sissi v. Specialistisch advies nodig? Woonaccessoires voor 22u bestel morgen in huis. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


De kids collectie bestaat uit jongenskleding en meisjeskleding, van baby tot tiener. Momenteel is het mogelijk om banken, fauteuils, hockers en kasten online te shoppen. Ben je op zoek naar leuke, originele woonaccessoires ? Deze winter staan warme kelim kleden en tapijten prachtig op de vloer. Bolle spiegels aan de wand voelen de landelijk wonen sfeer goed aan. Koop of Verkoop sissy boy op Marktplaats.


Xxl pakket , leuke goude woonaccessoires ,x vtwonen , spiegel sissy boy , goud dienblad hm home. Gratis bezorging vanaf 20. Op zoek naar een winkel bij jou in de buurt? Hier vind je al onze winkels en de openingstijden.


Sissy boy woonaccessoires

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ben jij al fan van de Homeland artikelen? Naast verzorgingsproducten heeft Sissy-Boy woonaccessoires , speelgoed en meer om jouw interieur een finishing touch te geven. In de winkel is kleding voor kinderen, mannen én vrouwen.


Je kunt gezellig met het hele gezin shoppen! De eigenaar van het mode- en lifestylemerk, Brand Retail Group, heeft surseance van betaling aangevraagd. De directie sluit een doorstart niet uit.


Het is de zoveelste keten die in zwaar weer verkeert. Begin deze maand vroeg het bedrijf uitstel van betaling aan. Sissy - Boy - meer dan fashion alleen.


Eigenaar Brand Retail Group wilde de keten al een tijdje verkopen, zei een woordvoerder toen. Zowel voor de (kinder)kleding als het Homeland assortiment. Op dit moment loopt de korting op sale items van Homeland al op tot , dus als er iets leuks voor je bij zit kan je het beste NU je slag slaan, voordat het te laat is. Alles in de winkel is te koop, ook alle meubels en woonaccessoires.


Sissy boy woonaccessoires

Elk product, elke winkel, elk display vertelt een verhaal waarin het merk centraal staat. De doorstart geldt vooralsnog alleen voor de Nederlandse vestigingen. Het is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de vijf winkels in België. Een prachtig merk, met een duidelijk verhaal en vanaf vandaag weer een mooie toekomst”, aldus de topman. Er werken circa zeshonderd mensen, voor een groot deel in deeltijd.


Door onder andere investeringen in de webshop en fysieke winkels en het verbeteren van de collectie probeerde de directie het bedrijf weer gezond te krijgen, maar helaas mocht dit niet baten. Dan heb je wel geld nodig. De Brand Retail Group, eigenaar van het mode- en lifestylemerk, vroeg begin deze maand surseance van betaling aan.


Sissy boy woonaccessoires

De keten telt zaken in Nederland en vijf in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts