woensdag 12 oktober 2016

Old look verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op! Wij hebben de Verf die u zoekt.

Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.

Verftechnieken: brocante look. Met verf kun je veel meer dan een object een kleur geven. Er bestaan verschillende verftechnieken waarmee je een muur of meubelstuk een speciaal effect geeft.


Met behulp van behanglijm en schuurpapier kun je bijvoorbeeld een kast eenvoudig een oude brocante look geven. Tip: alle genoemde producten staan onderaan de pagina. Steigerhout beits old - Look geeft uw nieuwe steigerhouten objecten in woning of tuin een trendy en oude afwerking en zo krijgt het hout krijgt de charme van echt oud doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.


Als je lang genoeg wacht zullen steigerhouten meubels langzaam verkleuren en vergrijzen. Dit zorgt voor een stoere, verwassen look. Heb je geen zin om te wachten?


In dit stappenplan vind je drie verschillende behandelingsmogelijkheden om steigerhout oud te maken: met transparante binnenbeits, watergedragen verf en het doorschuureffect. Bij het aanbrengen van de verf kunt u deze op diverse eindresultaten behalen: Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech Walls. Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.


Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met Kalkzeep of in hoogglans met de Italian Wax. Door vaseline aan te brengen op hout, blijft verf minder goed zitten. Met dit inzicht kun je nieuw hout gemakkelijk die oude look geven.

Ik wilde het namelijk zonder grondverf doen maar dan schuur ik het daarna misschien weer meteen kapot ipv die old look te verkrijgen ? EN tussen elke laag verf met scotsbride ff dunnetjes overschuren toch ? Behalve de laatste verflaag die moet dan met schuurpapier ? Ik begin morgen alvast met het donkerbruin verven. Antieke meubels zijn charmant en kunnen ware eyecatchers zijn in je interieur. Nadeel van zo’n antiek stuk is natuurlijk de prijs.


Doordat het vet de verf (op waterbasis) afstoot, kun je heel gemakkelijk en gecontroleerd slijtplekken maken. Schuur altijd met de nerf mee. En klaar is het verweerde meubelstuk! Ik zou graag mijn gehele interieur een nieuwe look geven.


Dus dat het lijkt alsof de meubels al jaaaaaren oud zijn en bijna versleten. Dat wil zeggen dat onze roest verf ook daadwerkelijk gaat roesten. In plaats van in banen te verven , breng je de betonlook verf kriskras door elkaar op de muur.


Op die manier creëer je die stoere look van een echte betonnen muur. Vaak is één laag niet voldoende, en worden twee lagen betonlook verf aangebracht, om de betonlook zo echt mogelijk te laten lijken. Je hebt al jaren dezelfde verf op de muur en je wilt eens iets anders. Wanneer je bestaande meubelen wilt vergrijzen is het belangrijk dat alle oude verf , lak, vernis of was resten verwijderd zijn.


Op deze pagina vind je unieke verf , waardoor jouw kamer écht veranderd! Zodat het verdunde verf mengsel om te vergrijzen goed in het hout kan trekken. Dit kun je doen door handmatig te schuren of met een schuurmachine. Juist met een onregelmatige structuur wordt het beste effect bereikt.


Vergeet niet om de verf tussendoor goed door te roeren. Andere mogelijkheden voor het creëren van een betonlook. Naast verven zijn er nog twee andere mogelijkheden om de betonlook in huis te creëren.


Een daarvan is behang met een betonnen look. De linkerkast is gedaan in wit en blauw en daarna is de verf er afgeschraapt rechterkast is gedaan in Annie Sloan Chalk Paint French Linen en de binnenkant in Greek Blue. De buitenkant is na het verven met French Linen bewerkt met een wash van Old White en Paris Grey en toen afgewerkt met Soft Wax.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts