woensdag 30 april 2014

Harvink smile

Stoelen voor de laagste prijs. Nieuwe invalshoeken geven nieuwe inzichten. Details bepalen het verschil en houden je blik op de bank vast. New angles yield new insights.


The details determine the difference and keep your gaze fixated on the sofa.

A distinctive design, captured in an aesthetically designed and visible frame construction, with your choice of minor variations. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Een 5- of 3-zitter met een eigen karakter en toch heel makkelijk te combineren. Op zoek naar de SMIILE zitbank van HARVINK of deskundig advies? Hiedoor heeft de bank een vriendelijke uitstraling.


De bank is verkrijgbaar als 2-zits of 3-zitsbank. Voor de bekleding kunt u kiezen uit verschillende stof- en ledersoorten.

Smile is een retro bank op hoge poten en iets rondere vormen. Leverbaar als 2- of 3-zitter met een eigen karakter en toch heel makkelijk te combineren. Diverse stof en ledersoorten zijn mogelijk op de Smile. SMILE frame - zwart stof- Hallingdal 9incl. HOUD DE SITE IN DE GATEN VOOR DE NIEUWE DATUM.


De aangeboden items zijn oude collectie, prototypes, komen uit onze showroom of zijn gebruikt voor beurzen, evenementen en fotoshoots. Een 2- of 3-zitsbank Smile met een eigen karakter en toch heel makkelijk te combineren. Uitvoering in leder heeft meer stiknaden.


De Smile is leverbaar als 5- of 3-zitsbank en kan in stof of leder worden uitgevoerd. Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. Harvink Smile bank online bij WoltersWonen.


Onze interieur adviseurs helpen u graag. Natuurlijk karakteristiek het dragende buitenframe met ook weer ronde vormen. Onze showrooMeestal wordt de Smile in stof gestoffeerd. Wij vinden deze bank ook typisch een leder bank.


De Smile 3-zits bank staat als showroom model nu voor een mooie prijs te koop.

Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Het frame is geschuurd chroom. Keuze uit honderden merken tegen de scherpste prijzen!


Deze harvink eettafelstoelen zijn jaar ou goed onderhouden en. Dit komt door de rechte lijnen en het zichtbare frame van geschuurd chroom. Dit showroommodel is te bezichtigen in onze showroom in Zeist! Vergelijkbare zoekopdrachten voor harvink fauteuils. Info over harvink fauteuils.


Resultaten van zoekmachines! Deze pin is ontdekt door Mobiel Interieur. Smile heeft karakteristieke vriendelijke vormen en een retro-look. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De Smile bank is een vriendelijke, perfect zittende bank met een modern design. Het is ook een ruimtebesparend meubel, omdat het veel zitplaatsen heeft en gemakkelijk tegen de muur gezet kan worden. Koop en verkoop smile eenvoudig op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts