woensdag 13 mei 2020

Vaas betonlook

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Kies uit 8producten vanaf € 95. Zelf maken: betonlook vazen.


Súpersimpel en je brengt in een handomdraai een mooie eenheid in je huis. Deze stoere, robuuste stijl past perfect bij de.

Zo maak je zelf een betonlook pot. Smeer je vaas of pot helemaal met een kwast in met muurvuller (bijv. Soriso instant filler van de Action). Laat dit goed drogen en schuur het daarna licht op. Verf de pot hierna met Home Decoverf (ook van de Action).


Gerda heeft de kleur Graphite een beetje gemengd met de kleur Clay. Potten vazen betonlook steen. Te koop aangeboden een dienblad met landelijke decoratie.


Een trend op dit moment is om (oude) decoratie te versieren met muurvuller of tegellijm van de Action.

Door hier vervolgens grijze verf en bloem over aan te brengen, krijgt je decoratie een betonnen look, die momenteel erg populair is. Stoere landelijke betonlook vazen hoog set €1- nr 1u kunt ook kijken op facebook voor meer. Vind betonlook vaas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bottled bij Esatto” levert deze verf van l’Authentique (nou ja, het lijkt eigenlijk meer op een pasta) in kleine handige flesjes van 2ml, net als de kalkverf.


Je kunt het lekker uitproberen op kaarsenstandaards, vazen , grote potten en andere decoratieve spullen die je wilt oppimpen in een stoere betonlook. Een vaas kopen kan nog wel eens lastig zijn. Welke grootte heb je nodig en wat is een mooie vaas ? Er zijn tegenwoordig veel vazen in verschillende vormen, zelfs in de vorm van een vis of cactus (?!). Vazen en potten: voordelig en in allerlei stijlen. Bij Kwantum vind je vazen en potten in allerlei groottes, stijlen en kleuren.


Kijk bijvoorbeeld naar onze keramieken vazen , die passen bij een landelijke of sfeervolle inrichting. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie glazen pot of vaas. Heb een bord vaasje bloempot met muurvuller en de verf gedaan. Ik heb nu een een kastje met mooie betonlook potten met een mooie droge tak uit de tuin. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Van Beginner tot de Serieuze Visser.

Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Beste lezers van mijn blogs, onlangs heb ik glazen vaas behandeld. Ik wist niet zeker of dit zou lukken , maar ik wilde graag uitproberen welke materialen je met betonlook kunt behandelen. En omdat glas ook een ” natuurproduct” is, dacht ik: dit moet vast wel lukken.


Compost Decoratie Kerstmis Bloemstukken Cement Creatief Werkjes Cement Planters Tuin. Betonlook bloempotten: vaas Inspiration Essence. De betonlook binnen bloempotten van Artiplant staan garant voor een stoere uitstraling. Wij zijn aangesloten bij organisaties die jou als consument extra goed beschermen.


Dit verzekert jou dat je veilig en. Geschikte vazen kan men in een huishouden nooit genoeg hebben. De keuze aan bloemen is eenvoudig te groot om alleen met een vasengöße, – Kleur of – vorm auszukommen. Oude voorwerpen, zoals een schaal, lege plastic flessen of een oude lampenkapvoet, kan je een moderne betonlook geven.


Zo kan je al die voorwerpen die je bij de rommelmarkt vindt upgraden tot een moderne vormgeving. Door een dikke pasta laag aan te brengen over de potten, vazen en kandelaars krijgt het een moderne uitstraling. Leen Bakker heeft een ruim assortiment met vele verschillende vazen.


In allerlei kleuren en maten. Je kunt er één bloem in kwijt maar ook een grote kamerplant. En we hebben niet alleen vazen van glas maar ook gemaakt van andere materialen. Dit was een glazen vaasje die ik ingesmeerd heb met muurvuller van de Action.


Wel een klein beetje zwarte acrylverf aan toegevoegd en met een kwast grof aangebracht. Berichtnavigatie ← Whitewash hoe doe je dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts