vrijdag 8 mei 2020

Vtwonen sprei

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Bestel vtwonen Sprei bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 599. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Welke afmeting moet je hebben?


Vtwonen sprei

In onze shopgids vind je allerlei handige informatie, inspiratie en zo shop jij vervolgens de mooiste en warmste sprei. Sprei op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Plaid op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis ook avondbezorging.


Essenza Fleur Sprei 1x 1cm. Die is gemaakt van zacht hydrofielkatoen met een mooie wafelstructuur. Je bed ziet er nog uitnodigender uit met deze sprei als toevoeging. Sprei vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie! Gehaakte woonaccessoires zijn de trend.


Een overzicht van de mooiste gehaakte spreien op vtwonen komt dan ook goed van pas. Shop een gehaakte sprei online! Het breekt de witte muur, geeft een mooi lijnspel en het is ook nog eens super comfortabel. Samen met de witte sprei geeft het hoofdbord de hele slaapkamer een luxe hoteluitstraling. Naast het bed staat een mooi grijs bijzettafeltje.


Hierdoor voelt de bedsprei luchtig aan. De gebruikte weeftechniek zorgt voor een karakteristiek gekreukeld effect. De sprei is wasbaar in de wasmachine, lees op voorhand het waslabel. Verkrijgbaar in meerdere maten.


Vtwonen sprei

Ook een nostalgisch gevoel creëren? Of juist kleurrijk en fris? Binnen een dagje kan die ook op jouw bed pronken! Maak dan nu een patchwork sprei.


Een sprei geeft je extra warmte tijdens een koude avond of nacht, en is tegelijkertijd heel decoratief. Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. VTwonen bij Smulderstextiel. Vtwonen spreien op Vergelijk.


Drapeer de oker vtwonen bedsprei over het voeteinde van het bed ter decoratie of gebruik hem ter bescherming van je beddengoed. De hippe sprei van vtwonen is gemaakt van zachte katoenvezels. Katoen is van nature al heerlijk zacht en soepel, maar door de speciale weeftechniek is de sprei nóg zachter en soepeler geworden. Een soepelvallend vtwonen sprei van hydrofiel katoen met een luchtige wafelstructuur met een enigszins gewassen look.


Een hoofdbord is een fijne verrijking van het bed. Welk materiaal plaid je ook kiest, in de vtwonen shop vind je altijd een exemplaar dat past bij jouw woonstijl. Een plaid voor iedere woonstijl.


Wil je voor effen plai een klassiek exemplaar met een visgraat of krijtstreep motief of kies je voor een plaid met een wat drukker patroon zoals stippels of een andere print?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts