dinsdag 26 mei 2020

Wijzonol 9328

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Voor 23:besteld = morgen in huis. Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Wij mengen elke kleur in de gewenste verf naar keuze. Deze groen zwarte kleur is erg prettig om naar te kijken.


Deze donkere kleur is een veelgebruikte kleur bij veel woningen in Nederland.

De kleur kenmerkt zich door zijn donkere, maar elegante uitstraling die perfect te combineren is. Artikel van Volgende. U bestelt het snel en eenvoudig op de website van De Grote Schuur. Wijzonol Dekkend Zijdeglanslak. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Hét merk van de professionele schilder. Bekijk het ruime assortiment van KARWEI.

Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Bestel nu online tot korting! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Levertijd - werkdagen. Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Deze is geschikt voor al het houtwerk aan en rondom het huis. Deze aflak is de ideale afwerking voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


Deze verf geeft een stijlvolle uitstraling aan het schilderwerk. Hoogglanslak komt het best tot zijn recht op een strak en egaal oppervlak. Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online!

Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis). Het is overschilderbaar na ongeveer uur. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma.


Diepglanzende hoogglanslak heeft een lange levensduur en geeft een stijlvolle uitstraling op het schilderwerk. Die zich onderscheidt door een hoog vochtgregulerend vermogen en optimale bescherming tegen intensieve zonbelasting door het speciale UV-filter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts