vrijdag 28 augustus 2020

Wasmand industrieel

Wasmand industrieel

Specialistisch advies nodig? Alle wasmanden vind je op beslist. Bestel simpel jouw opbergers online. Bekijk ons unieke assortiment wasmanden. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze metalen wasmand , voorzien van een stoere print, is gemaakt van hoogwaardig metaal en is uitgevoerd in de kleur antiek grijs wat zorgt voor een extra stoere. Dit is een kunststof oranje wasmand voor industriële toepassingen en van zeer goede kwaliteit. De afmetingen bedragen in mHxBxD: 4mm x 5mm x 3mm. Tevens zijn deze wasmanden voorzien van een conform handvat. Op zoek naar industriële bedrijfswasmanden?


Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie. Kunststof manden voor de industrie zijn ontworpen voor intensief gebruik. We hebben kunststof wasmanden in verschillende formaten. Robuuste mand met afmetingen Ø 4x H3mm en een inhoud van liter.


Uitgevoerd met fijn geperforeerde bodem en zijwanden en twee aangespoten kunststof beugelgrepen. Wasmand industrieel - Cool Vintage plunjebaal. Stevige kunststof wasmand , H. Deze wasmand van het merk LABELis van metaal gemaakt en is perfect om een industrieel. Een wasmand wordt op verschillende manieren gebruikt. De een gebruikt hem op een vaste plek in huis voor het verzamelen van de vuile was.


De ander gebruikt hem voor het verplaatsen van wasgoed. Het verschil is hoe makkelijk je de wasmand verplaatst. LABELis een Nederlands merk met een eigen kijk op de woonwens van vandaag. Onze collectie sluit uitstekend aan op de trends in de markt.


Kies uit 2producten vanaf € 50. Er zijn praktische wasmanden en decoratieve wasmanden. Een praktische wasmand kan gebruikt worden om schone was te verplaatsen of te sorteren wanneer je het uit de wasmachine haalt. Dit zijn meestal draagbare wasmanden met handvaten. RVS wasmanden zijn, zoals de naam al zegt, wasboxen van roestvrij staal.


Wasmand industrieel

Hierdoor krijgen ze een strakke en chique uistraling. Deze design wasmanden zijn ideaal voor de moderne badkamer. We sturen je een e-mail met een kortingscode ter waarde van € te gebruiken bij je eerste bestelling vanaf € 100. Met de wasmanden van Sweetlivingshop.


In onze collectie vind je een groot aantal wasmanden die perfect zijn om te plaatsen in je badkamer, maar ook kan je de wasmanden op de slaapkamer plaatsen om hier je was te verzamelen. Industrieel TV-meubel in bootstijl natuurlijke. Deze industriële wasmand bestaat uit twee compartimenten in stevig katoen om makkelijk de witte van de gekleurde.


Deponeer je vuile was aan het einde van de dag in een hoge wasmand en je hebt er geen kijk meer naar tot aan je wasdag. Deze prachtige wasmand schept orde in uw huishouden. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en zijn te gebruiken voor meerdere doeleinden.


De wasverzamelaar is niet alleen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts