donderdag 27 augustus 2020

Welterusten muursticker

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Kies uit producten vanaf € 140. Wacht niet langer en bestel nog vandaag nog één van onze mooie muurstickers.


Welterusten muursticker

Muursticker Welterusten v. Je krijgt er zeker geen spijt van. Als je slim bent dan bestel je bij je muurstickers ook een rakel. Een rakel is een hulpmiddel om te zorgen, dat je eventuele luchtbellen kunt wegwrijven maar ook dat je de muursticker goed kunt aanwrijven op de ondergrond.


Leuk voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld boven het bed. Kan ook worden besteld als meubelsticker. Ben je opzoek naar een mooie muursticker voor op je slaapkamer?


Maak de welterusten muursticker geheel naar wens. Kies een formaat en kleur, wij maken vervolgens de muursticker geheel naar wens. Het materiaal van de sticker is geschikt voor alle vlakke ondergronden en ondergronden met een lichte structuur. Leuk muurtekst voor op de slaapkamer. De tekst of afbeelding wordt gemaakt van een matte folie ( muursticker ) of een sjabloon.


De matte folie ( muursticker ) is geschikt voor binnen gebruik op alle gladde muren en glasvezelbehang en tevens ook voor meubels, deuren en ramen. De sjabloon folie hecht zowel op gladde als ruwe ondergronden. Kies hieronder uw gewenste breedte en de prijs wordt weergegeven!


Wij hebben de oplossing voor dit probleem, namelijk muursticker ‘ welterusten , slaaplekker, droom zacht’. Deze muursticker plakt u boven uw bed en uw slaapkamer ziet er ineens heel anders uit. U kunt zelf kiezen welke kleur de muursticker moet krijgen en u bepaalt ook zelf de afmetingen van de sticker. De maat van deze sticker is meter x cm. In vier verschillende talen en in vier verschillende lettertypes.


Goedkope leuke decoratie tekst sticker voor boven het bed op de slaapkamer muur. Welterusten in vier ( ) talen Bonne Nuit Good Night Buenos Noches en Welterusten. Tekst: Slaaplekker… Welterusten Droom zacht.


Welterusten muursticker

Met muurstickers voor uw slaapkamer bereikt u met weinig inspanning een prachtig resultaat. Daarnaast zijn muurstickers op verschillende gladde ondergronden toepasbaar. Onze muurstickers worden uit vinyl gesneden. De welterusten sticker aanbrengen is eenvoudig en kan in één geheel. Het enige dat op de ondergrond blijft zitten zijn de contour gesneden letters.


Geen rechthoekige sticker maar alleen de muursticker die u ziet krijgt u geleverd. Plakinstructie wordt meegeleverd. De sticker is in verschillende kleuren verkrijgbaar! Deze pin is ontdekt door Meermetstickers. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Welterusten muursticker

Deze sticker wordt meestal boven het hoofdbord van het bed aangebracht. Goedkope muurstickers voor in de slaapkamer koop je bij Stickythings. Ze zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diverse talen. Zo hebben we Engelse muurstickers , maar ook Nederlandse zoals deze. En binnen Nederland wordt deze muursticker je ook nog eens snel en gratis toegezonden.


Je ziet het woord Welterusten met sterretjes in mooie sierlijke letters! Beplak hem boven je bed en wens je geliefde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts