woensdag 12 augustus 2020

Waterafstotend behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Easy-Stuc is waterafstotend behang waarmee u een badkamer kunt behangen , in plaats van laten stucen, verven of betegelen. Naadloos fotobehang kan dus prima in de badkamer worden toegepast, waar het regelmatig vochtig kan zijn.

Vinylbehang is een waterafstotende behangsoort met een bovenlaag van vinyl en een onderlaag van papier. Ga je behangen in een vochtige ruimte zoals de keuken of badkamer? Dan is vinylbehang een prima keuze.


Ook ideaal voor de kinder- of speelkamer omdat het vinylbehang gemakkelijk schoon te maken is. Heel fraai toilet met behang OCEANIA van Mind the Gap. Een plaatje van een wand met het behang NET van Laura Berger x Lemon! Fantastische BOTANICAL BLISS van Nancy Newton voor Origin Wallpapers.


Zeer fraaie zeer hoge behang mural URBAN JUNGLE blauw.

Er zijn waterafstotend behang leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Aanbeveling: Multifunctionele waterafstotende verf. Waterafstotend behang -producten zijn het populairst in Southeast Asia, Domestic Marketen North America. Sigmapearl Clean Matt wordt aangeraden door onze verf en coating experts vanwege de hoge en professionele schilderskwaliteit. Deze verf dekt erg goed en heeft naast een waterafstotende functie ook een hele goede schrobklasse.


Door het waterdichte behang kun je allerlei kleurrijke prints in jouw badkamer vertonen. De voordelen van waterafstotend behang en hoe je dit kan toepassen vertellen we jou in dit blog! Voordelen waterdicht behang. WalltexPro is PVC-vrij, geurloos, krasvast, waterafstotend en hufterproof. Ook de manier van printen is uniek.


Tegenwoordig is dit perfect mogelijk dankzij de ontwikkeling van waterafstotend badkamer behang. Hier vind je meer info over geschikt behang voor in de badkamer. Laat je eveneens inspireren door de foto’s. Neem een kijkje in de webshop.


Behangpapier badkamer kopen? Ik ben alleen bang dat het met kinderen en een altijd klussende man binnen de kortste keren pikzwart is. Is er bijvoorbeeld een spuitbus of ander middel om het afwasbaar en minder kwetsbaar te maken?

Of bezoek één van onze winkels. Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Dit maakt het behang eenvoudig te monteren. Door de PVC toplaag is het fotobehang waterafstotend en kan het gemakkelijk schoongemaakt worden.


Het fotobehang is UV bestendig. Door de UV print op fijn geweven polyester doek zijn de kleuren prachtig diep. Je keuken behangen met behangpapier geeft je keuken een levendige uitstraling.


Afwasbaar behang is ideaal voor de keuken. Het is bovendien voordeliger. Tegenwoordig zijn er heel wat materialen verkrijgbaar die prima gedijen in een vochtige omgeving. Zo kan je naast traditionele wandtegels ook kiezen voor wandbekleding in mozaïek, waterafstotend behang , waterwerende verf, tadelakt en zelfs plaatmateriaal. Wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren.


Welke soorten afwasbaar behangpapier er zijn lees je hier. Schuimvinylbehang geschikt voor caravan, boot, camper, badkamer en keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts